După ce s-a restabilit în România doar cu fiica ei, de câţiva ani, cârcotaşii susţin că cei doi ar divorţa. Sătulă să tot răspundă la această întrebare, Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ... Încă o dată!

Andreea Antonescu a vorbit despre divorţ

„Există zvonuri în continuare despre divorţul meu şi, după 4 ani de zile, la aceeaşi întrebare răspund fără un fundament, dar când e să fie ceva o să anunţ, promit. Eu şi soţul meu avem o relaţie la distanţă, vorbim aproape în fiecare zi, pe Facetime, el fiind încă în America, acolo unde lucrează.

În general, obişnuieşte să vină în ţară de ziua Siennei, doar că anul acesta fetiţa noastră a decis să îşi serbeze ziua de naştere într-o excursie şi a zis că ar prefera să fie fără mami şi tati.

Citeşte şi: Anca Serea s-a îngrăşat. Câte kg a luat la această sarcină

Andreea Antonescu, o mamă deschisă

Sunt superdeschisă ca mamă, îmi las copilul să facă absolut ce vrea, dar bineînţeles că îi spun că există şi părţi negative, că diferenţa dintre noi în primul rând e vârsta, că sunt mult mai experimentată decât ea…

De multe ori mă înţelege, de multe ori nu, cert este că am ajuns în „papucii” părinţilor mei şi ştiu exact despre ce este vorba. Nu vreau să par o mamă îmbătrânită, învechită”, a declarat vedeta pentru perfecte.ro.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, planuri de viitor: "Copiii vor veni atunci când vom simţi amândoi"