Astfel, la doar câteva zile după ce şi-a sărbătorit fiica cea mică, Andreea Bălan a vorbit despre situaţiile dificile prin care a fost nevoită să treacă.

Andreea Bălan şi George Burcea, prima întâlnire după ce au anunţat divorţul. Ce decizie a luat artista

„Suntem definiţi de trecut şi de situaţiile trăite în copilărie. Cu toţii avem un bagaj emoţional pe care îl caram după noi în viaţă. Este foarte important să realizam că îl avem şi să încercam să-l facem cât mai uşor, vindecand rănile trăite în trecut. Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situaţie, vom reacţiona 90% în baza emoţiilor din trecut şi doar 10% din realitatea prezentă. În mod inconştient, unii oameni sabotează relaţii de iubire, de business, de prietenie şi au o percepţie greşită asupra vieţii, percepţie programată în subconştient când erau mici de catre familia în care au crescut. Doar cei care înţeleg şi acceptă aceste mecanisme şi fac terapie, reuşesc să vindece şi să îşi schimbe viaţa în bine”, a scris artista pe pagina sa.

Andreea Bălan, suferinţă foarte mare după despărţirea de George Burcea. A admis: "Încă îl mai iubesc!"

Andreea Bălan şi George Burcea s-au despărţit în urmă cu câteva săptămâni, iar în perioada următoare vor divorţa. Cei doi au împreună două fetiţe, una de trei ani, una de un an.