Andreea Berecleanu, fără machiaj la 44 de ani

Prezentatoarea ştirilor de la Antena 1 arată superb. Andreea Berecleanu a publicat o imagine cu tenul ei curat, fără pic de machiaj. Şi rezultatul este fix cel la care ne aşteptam.

Andreea arată superb, şi cu şi fără machiaj! Vedeta Antena 1 are mare grija de tenul ei, tot timpul. Se demachiază zilnic şi foloseşte produse cosmetice profi: măşti de faţă şi loţiuni.

Ce vârstă are Andreea Berecleanu

„Când avem puţîn timp să respirăm, să ne tragem sufletul, să ne gândim câteva clipe la noi înşine, să o facem! Indiferent în ce loc sau în ce moment al zilei. Această fotografie este făcută de o colegă de la machiaj vineri. A fost o zi alergată, agitată şi când am ajuns la Antena 1, în cabina de machiaj, mi-am tras sufletul. Pentru câteva clipe.

Colega mea a simţit că aveam nevoie de un pic de relaxare şi mi-a masat un pic ceafă şi umerii. Ce dar nepreţuit, ce gest! Mi-a prins părul într-un coc răvăşit şi m-a alintat aşa cum doar mama sau Eva, fiica mea, o fac. Apoi, când eu eram pe gânduri in oglindă din faţă mea, odihnindu-mi privirea, mi-a făcut această poză. O împărtăşesc cu voi cu drag. Fără machiaj, fără coafură, eu 100% şi imaginea fetei din oglindă😊”, a scris Andreea Berecleanu în mediul online.

Operaţii estetice Andreea Berecleanu

Vedeta susţine că nu are nicio intervenţie chirurgicală, dar nu garantăm pentru injecţii cu vitamine, botox sau acid hialuronic.

”Nu, nu am avut niciun motiv. Când l-am întrebat dacă i se pare că pleoapa dreaptă e lăsată puţin, mi-a răspuns că nu am exces de piele şi că trebuie să exersez muşchiul. Eu cred, de fapt, că bărbaţii noştri, indiferent de profesie, ne văd diferit. Şi ce credem noi, femeile, că i-ar deranja e doar în mintea noastră. Atunci când văd în clinică cupluri care vin împreună pentru o intervenţie a unuia dintre parteneri, sunt sigură că este vorba despre un sprijin emoţional, dincolo de curiozitatea rezultatului. De asemenea, în cazul unei augmentări mamare, tot femeile decid cupa, evident în acord cu medicul, cel puţin aşa se întâmplă la Cronosmed. Soţul pacientei va fi beneficiarul indirect (zâmbeşte), căci în mod direct sunt costumele de baie şi rochiile decoltate”, a mărturisit vedeta pentru viva.ro.

Cum se menţine slabă Andreea Berecleanu

”Între timp, am mai câştigat vreo patru kilograme, ceea ce mi-a prins bine la faţă. Şi acum lucrez mult pe musculatura spatelui şi a picioarelor. Îmi doresc mult să ajung din nou pe pârtie. Mi-e dor de schi şi copiilor le este dor să schiem împreună. Îmi spun că nimeni nu mă poate înlocui ca partener pe pârtiile lungi. I-am învăţat să fie rezistenţi, în general, nu doar pe pârtie, dar şi în viaţă. Şi acum găsesc greu coechipieri. (zâmbeşte) Ca să revin la întrebarea ta, legată de menţinerea unei greutăţi rezonabile şi constante în timp, organismul meu reacţionează foarte bine la o dietă echilibrată. E adevărat, mă abţin cât pot de la dulciuri, carbohidraţi, ronţăieli între mese”, a mai adăugat aceasta.

Masca depigmentară a Andreei Berecleanu

Vedeta susţine că, vara, tenul ei se mai pătează. Remediul ei este extrem de ieftin şi sănătos: suc de lămâie.

Citeşte şi: Experiment inedit. A adăugat acest ingredient în cafea şi a slăbit 6 kilograme

„Ieftină ar putea fi o mască de depigmentare pe care o fac din zeamă de lămâie, acasă. Cred că acesta este cel mai ieftin produs. Practic, tai două lămâi şi mi le aplic pe faţă. Îmi aplic zeama pe faţă pentru că se întâmplă ca vara tenul să se păteze. Acesta este cel mai ieftin produs”, a explicat Andreea Berecleanu.

Citeşte şi: Scapă de transpiraţie cu lămâie. Truc genial şi ieftin