Andreea Marin s-a despărţit de tatăl fiicei ei, Violeta, când aceasta era foarte mică, iar acum a vorbit despre divorţ şi despre a fi mamă singură. 
 
”Deloc! E un mare adevăr! Un copil e o lume întreagă şi ea se clădeşte sub ochii tăi, tu, ca părinte, fiind în mare parte artizanul acestei lumi cu un imens potenţial. E o mare responsabilitate şi o mare împlinire, totodată. Dar întâmplarea face ca eu să nu mă simt singură şi pentru că am alături de mine un om care îmi umple sufletul şi care mă sprijină în fiecare zi, Adrian. Sunt fericită cu ei doi alături, cu gospodăria şi grădina noastră plină de animale pe care le iubim, cu această armonie de acasă.”, a mărturisit ea în cadrul unui interviu pentru Viva!.
 
”Nu poate fi uşor, dar nici nu cred în soluţia unui cuplu care nu împărtăşeşte aceleaşi valori şi sentimente, pe termen lung. Doar prezenţa fizică a ambilor părinţi acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluţie ideală ca fiecare să îşi vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluţie mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta ştie că are doi părinţi care o iubesc, o sprijină şi comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important.”, a mai precizat ea.