Andreea Marin a mărturisit că anul trecut, în luna octombrie, medicii i-au extirpat o tumoră din zona cervicală, ce a cântărit aproape 800 de grame. 
 
„Ce m-a convins să mă operez este atenţia mea constantă pentru sănătate şi dorinţa de echilibru. Ştim foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă şi trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoş Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul – «Zetta – Ajută-ne să ajutăm!», a povestit Andreea Marin pentru Click! 
 
Mai mult de atât, în urma acestei operaţei, Andreea Marin a depăşit cu greu momentul, întrucât rezultatul biopsiei a venit abia după două săptămâni. 
 
„Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin, cu lacrimi în ochi, pentru sursa citată.
 
Din fericire, rezultatul biopsiei, în cazul Andreei, a venit ca o uşurare: tumora era benignă.
 
Ulterior, Andreea Marin a decis să-i ajute şi pe alţii aflaţi în situaţii similare şi s-a alăturat trup şi suflet Asociaţiei Zetta şi campaniei „Ajută-ne să ajutăm”, în cadrul căreia s-au realizat 100 de operaţii gratuite, în decurs de un an, unor pacienţi cu cazuri speciale, extreme.