După cum era de aşteptat, lucrurile s-au schimbat mult în dinamica familiei de când faimosul cuplu s-a destrămat. Cei şase copii Jolie-Pitt au fost de multe ori ţinta unor atacuri nemiloase în tabloidele americane, însă mama lor încearcă să-i ferească de toate relele din lume şi susţine cât poate ea de categoric că ei ştiu adevărul, ştiu cine sunt şi ce au de făcut în viaţă.  

Dacă pare sigură pe ea în asemenea situaţii, Angelina are dubii în ceea ce priveşte parentingul ei. Într-un interviu oferit celor de la People, Jolie a recunoscut că “nu sunt sub nicio formă un părinte perfect”. Mai mult, starul din "Maleficent" susţine că descoperă, pe zi ce trece, tot mai multe lucruri pe care nu le-a făcut bine la vremea lor. La ce se referă diva hollywoodiană?

„Sunt destul de dură cu mine şi mă gândesc adesea dacă am făcut ce trebuie, dacă am spus ce trebuie în ceea ce îi priveşte pe copiii mei”, a declarat Angelina, care a ţinut să adauge că, în acelaşi timp, bunătatea copiilor ei este, de-a dreptul, vindecătoare.