Vestea că Anna Lesko s-a despărţit de iubitul ei, tatăl băieţelului pe care-l are, a surprins pe toată lumea, însă acum ies la iveală detalii incredibile despre separare. 
 
Anna Lesko şi DJ Vinnie, tatăl băieţelului ei, au decis să se separe, însă nu tocmai în condiţii civilizate. Mai mult de atât, potrivit Cancan, blonda irezistibil de sexy l-a dat în judecată pe fostul partener. 
Deşi şi-au spus adio, Anna Lesko şi DJ Vinnie nu şi-au încheiat socotelile, motiv pentru care cântăreaţa a solicitat instanţei de judecată să stabilească termenii despărţirii. Mai exact, cântăreaţa le solicită judecătorilor să consfinţească acordul prin care ea şi DJ-ul s-au decis asupra bunurilor comune pe care le-au dobândit în timpul relaţiei, dar şi asupra custodiei copilului lor.
 
 
Anna Lesko este o cântăreaţă, pictoriţă şi textieră din Republica Moldova. Ea s-a născut pe 10 ianuarie 1979, în Chişinău, iar, la vârsta de 17 ani, s-a stabilit în România. Artista are o carieră muzicală bogată, piesele sale fiind foarte apreciate. Ea surprinde şi prin ţinutele spectaculoase pe care alege să le poarte în show-urile sale.
 
Anna Lesko a trăit o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani cu Adrian Neniţă, cunoscut pe numele de scenă DJ Vinnie. Artistul s-a născut tot în Chisinau şi a moştenit talentul şi pasiunea pentru muzică de la părinţii săi: tatăl cântă la acordeon, mama este solistă. Iar fratele şi sora lui Adrian cântă la vioară.
 
Anna Lesko a devenit mămică pentru prima dată la 35 de ani, iar sarcina a  ţinut-o ascunsă până aproape în luna a opta. Adam, fiul pe care i l-a dăruit lui Adrian Neniţă, a venit pe lume pe 30 martie 2014, potrivit sursei citate.