Artista a povestit, într-un interviu acordat Revistei Viva!, despre postura de „mamă singură”, despre cum a gestionat despărţirea de partenerul ei, dar şi despre relaţia pe care băieţii ei şi ai lui Alex o au cu sora lor, Maya.

Citeşte şi: Actriţa Tily Niculae e însărcinată pentru a doua oară: ”Mă uit în oglindă şi mă minunez!”

Antonia spune că se descurcă bine în postura de „mamă singură" şi că primeşte ajutor din partea părinţilor.

"Mă descurc bine, pentru că ne ajută părinţii noştri, iar în plus, cei mici merg şi la grădiniţă. Însă bineînţeles că îmi este greu, pentru că îmi este super dor de el şi îi simt lipsa. Ştiam cât de greu va fi, adică amândoi ne-am asumat că va fi greu, că ne va fi super dor, că ne este foarte greu să stăm departe unul de celălalt. Însă a fost ceva ce a vrut să încerce şi am fost de acord amândoi că ar fi momentul să facă acum acest lucru. Şi da, ştiam că se va lăsa cu multe lacrimi", a mărturisit Antonia.

Antonia îi simte lipsa lui Alex Velea, mai ales că vorbeşte cu el doar o singură dată pe săptâmână. 

"Putem vorbi doar o dată pe săptămână şi atât, fără prea multe detalii. Dar ştiu că îi este greu fără noi, plus că sunt foarte multe experienţe noi, diferite, o altă ţară", a mai spus artista în interviul pentru Viva!.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, de nerecunoscut după ce a renunţat la emisiunea de la PRO TV. Vedeta s-a tuns scurt şi s-a vopsit blond platinat

9 perechi de vedete au plecat în cursa Asia Express, sezonul 3

La jumătatea lunii octombrie, 9 perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine şI Taiwan. Chef Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Speak şi iubita lui, Ştefania, Nico şi fiica ei, Alexandra, Adda şi soţul ei, Cătălin, Ristei şi fratele lui, Dan, Maria Buză şi Lia Bugnar, Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, Alex Abagiu şi prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea şi Mario Fresh sunt cei care luptă anul în sezonul 3 Asia Express, în Taiwan şi Filipine.