În una dintre imagini, cea mai frumoasă femeie din România apare alături de Alex Velea şi de cei trei copii. Zâmbetul Antoniei i-a făcut pe admiratorii săi să o felicite şi să-i trasmită că se bucură pentru fericirea ei.

"Sunt, oficial, cea mai fericită femeie din lume", a scris cântăreaţa pe Instagram, în descrierea imaginilor.

“Doamneeeee, Antonia! Să fiţi sănătoşi şi cei mai fericiţi!”, i-au scris fanii în dreptul fotografiei în care apare ea şi cei trei copii. Poza a strâns aproape 200.000 de aprecieri doar pe Instragram.

Citeşte şi: Alina Puşcaş, la un pas de moarte: ”E foarte important să nu sari pe primul doctor care îţi iese în cale!”

Din 2012 şi până acum, divorţul Antoniei de Vincenzo Castellano, dar şi custodia Mayei, care a rămas la tatăl său, în Italia, a apăsat-o pe artistă. Ea a recunoscut în repetate rânduri că cea mai mare dorinţă este să aibă alături familia întreagă şi că visează la clipa în care o va avea fiica sa aproape. Se pare că visul Antoniei a devenit realitate, cel puţin pentru moment. Emoţia a fost şi mai mare pentru că Maya i-a întâlnit pe Akim şi pe Dominic. Pe Alex Velea îl ştia de ceva timp şi chiar artista mărturisea că se înţelege foarte bine cu el.

“Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, ştii cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simţit un om bun şi Alex la fel, este topit după copii şi a fost ca şi cum se cunoşteau deja. Şi, recent, Alex şi-a făcut un tatuaj cu faţa ei şi a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte”, a mărturisit Antonia, într-un interviu pentru Revista Viva!

Citeşte şi: Andreea Bănică, fără pic de machiaj, pe internet: ”Nici nu te-am recunoscut!”

 Antonia şi Alex Velea formează un cuplu 2012. Înainte, artista a avut o relaţie cu italianul Vincenzo Castellano şi împreună o au pe Maya, care a împlinit anul acesta nouă ani. Antonia mai are doi băieţi cu Alex Velea, pe Dominic, care a venit pe lume în 2014, şi pe Akim, născut în 2016.