Cum se va forma personalitatea fiicei lui Harry şi Meghan în anii următori? Astrologul Debbie Frank are destul de multe predicţii bazate pe semnul astrologic şi data naşterii ale copilului Lilibet.

Debbie a colaborat cu prinţesa Diana ani la rând, după ce a cunoscut-o în 1989, iar cele două femei au devenit prietene apropiate până la finalul vieţii prinţesei de Wales, în 1997.

Recent, cel mai popular nativ în Gemeni din familia regală s-a stins din viaţă, iar acum, energia şi înţelepciunea semnului astral, cu care era înzestrat prinţului Philip, sunt transferate la un nou nativ regal în zodia Gemeni, şi anume, Lilibet-Diana, fiica mult-aşteptată a Prinţului Harry şi a lui Meghan.

Cei născuţi în această zodie sunt îndrăzneţi, jucăuşi, întotdeauna pregătiţi cu glumiţe hazlii, mereu sociabili şi tineri la suflet. Lilibet va avea aceste caracteristici ale Gemenilor, mai mult decât necesare în „turma‟ de Tauri - fratele ei, Archie, verişorii săi, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis şi, bineînţeles, străbunica ei, regina Elisabeta.

În timp ce semnul de pământ Taur este constant în tot ceea ce face, Gemenii sunt flexibili şi mereu dornici să strălucească. Taurul este cu picioarele pe Pământ, în timp ce Gemenii sunt mai mult cu capul în nori. Combinaţia s-a dovedit benefică şi logevivă pentru cuplul prinţul Philip şi regina Elisabeta.

Cum se va înţelege cu fratele ei, Archie

Revenind la copii, un lucru de bun augur pentru legătura dintre cei doi fraţi, Lilibet şi Archie, este că băiatul, deşi s-a născut în zodia Taur, are Luna şi Marte în Gemeni, iar acestea îi mână pe Archie şi pe Lilibet spre aceleaşi lucruri, dorinţe şi idealuri.

Micuţa Lilibet va avea parte şi de educaţia de tip regal a Leului, zodie în care s-a născut mama Meghan, iar asta se va cunoaşte în comportament şi în preferinţa pentru a ieşi în evidenţă în mulţimi.

Menită să ajungă în lumina reflectoarelor?