Medicii din zilele noastre pot face operaţii intrauterine sau transplanturi complicate. Cu toate acestea, din când în când, chiar şi cei mai experimentaţi dintre ei se confruntă cu sitauţii în care se simt neputincioşi, iar toate descoperirile ştiinţei par inutile în încercarea de a salva o viaţă. De aceea, chiar şi unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire.

O tânără a supravieţuit după 3 diagnostice de cancer

Rachel Lozano şi-a petrecut cei mai mulţi ani de liceu luptându-se cu o formă agresivă de cancer şi tumora lui Askin. A fost supusă mai multor operaţii, inclusiv un transplant de măduvă osoasă. Eforturile medicului au dat roade atunci când cancerul a dispărut pentru a doua oară. Rachel şi-a acceptat atât nereuşitele, cât şi micile victorii. Cu toate acestea, a fost devastată când medicii au informat-o că, pentru a treia oară, cancerul a recidivat.

Într-un ultim efort, medicii au decis să efectueze o ultimă încercare de eliminare a tumorii. Au dus-o în sala de operaţie şi au început operaţia, dar au rămas nedumeriţi după ce au constatat că tumoarea dispăruse în mod miraculos. Nu exista nici măcar o urmă de ţesut canceros în corpul Rachelei. Mai târziu, le-a spus că s-a rugat foarte mult pentru vindecare în timpul unei ceremonii ţinute în onoarea preotului catolic francez William Chaminade.

A văzut moartea cu ochii după ce a fost agresat pe stradă