Cătălin Botezatu a ajuns în România în mare secret, iar în această după-amiază, el a urcat pe conturile sale de socializare o înregistrare în care le mulţumeşte tuturor pentru mesaje, mai ales apropiaţilor care s-au îmbarcat de urgenţă în avioane şi au mers la el, în clinica din Istanbul, unde a fost operat la colon.
 
De asemenea, în cadrul videoclipului făcut public, celebrul designer a dezvăluit că starea lui de sănătate este una bună şi că se află în perioada de recuperare care este una extrem de grea. În prezent, el se află la pensiunea unei bune prietene.
“Bună, dragii mei! După o absenţă de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac în primul rând pentru a vă mulţumi, pentru că au fost atât de multe… mii de mesaje pe toate reţelele de socializare, încât mă simt onorat şi mă simt mai iubit ca niciodată. Vă mulţumesc, începând cu prietenii mei, care s-au urcat în avioane în momentul în care au aflat de ceea ce mi se întâmplă, până la persoane care mi-au scris din toate colţurile lumii; şi care au sunat neîncetat şi care mi-au transmis neîncetat zeci, sute de mesaje, interesându-se de viaţa mea.
 
Sunt bine acum, sunt ok, sunt în România. Sunt într-un loc drag mie, la Mary, buna mea prietenă, aici, la pensiunea Mai – am o perioadă de recuperare, care este destul de grea, dar peste care voi trece. Şi vă asigur că totul o săfie bine de acum încolo şi vom ţine legătura mai mult. Încă o dată: mii de mulţumiri prietenilor mei, medicilor, oamenilor de televiziune, oamenilor din televiziuni, lista este enormă. Cert este că vă iubesc foarte tare şi m-am simţit atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulţumesc şi vă iubesc.”, a spus designerul într-o filmare făcută publică atât pe Instagram, cât şi pe Facebook, potrivit Cancan. 
 
Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia
 
Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună. 
 
„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show.
 
„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.