Ruxandra Ion, cunoscută pentru filmele în care i-a distribuit pe cei doi, precum ”Numai iubirea” ori ”Daria, iubirea mea”, a făcut primele declaraţii despre problemele apărute între Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol.

Astfel, acesta a mărturisit că nu vrea să se bage în familia finilor săi: ”Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Eu nu mă pot băga în lucrurile lor. E treaba lor şi nu vreau să discut, chiar dacă sunt naşa lor”, a declarat pentru Click! Ruxandra Ion. 
 
Zilele trecute, a recunoscut că este obosită, mai ales în timpul săptămânii, când se trezeşte dis-de-dimineaţă ca să o ducă pe Ruxandra, fiica ei, la şcoală. 
 
”Am obosit, sunt deja la a treia cafea şi abia îmi târăsc picioarele după mine. Mă omoară trezitul asta de dimineaţă. Zilnic mă trezesc la 5:45. Nu mai am mult, 2 săptămâni de şcoală, două săptămâni în care trebuie să fiu mamă eroină şi apoi gata”, a scris Ioana Ginghină, pe Facebook.
 
Actorii Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-ar fi despărţit după nu mai puţin de 12 ani. Cei doi, care au o fetiţă pe nume Ruxandra, nu mai locuiesc împreună de patru luni. 
 
Citeşte şi: