Cei mai mulţi dintre noi se căsătoresc din dragoste. Suntem conduşi de emoţii şi dorim pe cineva care să ne protejeze şi să ne iubească necondiţionat. Uneori, simţim că dacă avem parte de dragoste, nu ne mai trebuie nimic altceva pentru a supravieţui. Pe de altă parte, există oameni care au o abordare diferită asupra vieţii. Sunt practici şi cred că cel mai important lucru în viaţă sunt banii. Aceştia sunt dispuşi să se căsătorească pentru bani. Vezi care sunt cele 5 zodii care-şi predispun nativii să pună banii înaintea dragostei!

Capricorn

Nativii acestei zodii sunt profund practici. Nu se lasă cuprinşi de fantezii sau vise, ci se lasă conduşi mai mult de dorinţa de a atinge obiective realiste. De fapt, pentru aceasta lucrează neobosit. Acest semn de Pământ trebuie întotdeauna să se simtă în siguranţă financiară pentru a-şi deschide inima. Unii chiar văd în căsătorie o afacere bună.  Banii şi dragostea trebuie să lucreze mână în mână pentru ca sentimentele lor să dureze.

Gemeni

Cei născuţi sub acest semn nu sunt cu adevărat meniţi pentru relaţii de durată. Nu sunt dispuşi să se adapteze şi preferă banii uneori în locul iubirii. Nu se numără printre cei care cred că dragostea este tot ce ai nevoie pentru a supravieţui, ci sunt practici şi realisţi în abordarea relaţiilor de cuplu.

Taur

Nu este un secret faptul că nativii în Taur iubesc banii, opulenţa şi luxul. Pentru a şi le permite, au nevoie de bani şi muncesc din greu pentru a-i obţine. Chiar dacă dorinţa de a obţine câştiguri mai mari înseamnă compromiterea aspectului iubirii şi căsătoria cu cineva pentru bani, ei sunt mai mult decât fericiţi s-o facă.

Săgetător

Nativii acestei zodii au o abordare unică asupra lucrurilor. Tot ce vor să facă este să se distreze şi să se elibereze. Pentru a se distra fără griji, au nevoie de bani. Prin urmare, ei ar opta oricând să-şi ducă viaţa alături de cineva care are bani în loc să aibă răbdare să găsească persoana de care să se îndrăgostească.

Leu

În ceea ce-i priveşte pe nativii în zodia Leu, prima lor dragoste este propria persoană, urmată de aceea pentru bani. Nu au nevoie de un partener care să-i susţină financiar sau să care să fie cavalerul lor în armură strălucitoare, deoarece sunt mai mult decât pregătiţi pentru a se proteja şi au farmecul necesar pentru a-şi asigura succesul.

FOTO: Shutterstock