Gemeni

Curioşi, mereu aflaţi în căutarea adevărului, nativii din Gemeni au o imaginaţie debordantă şi sunt foarte îndemânatici. Au mereu cuvintele la ei.

Vărsător

Nativii din Vărsător au o capacitate incredibilă de analiză. Adesea sunt consideraţi geniile neînţelese ale zodiacului.

Citeşte şi: Trei zodii sunt lovite de ghinion în luna mai. Necazuri la tot pasul pentru ele!

Peşti

Nativii din Peşti reprezintă acel gen de persoane care au mereu dreptate. Sunt oamenii care chiar reuşesc să ofere un sfat bun, care ar putea fi extrem de folositor.

Scorpion

Scorpionii excelează în ceea ce priveşte inteligenţa emoţională, intuiţia şi empatia de care pot să dea dovadă fiind două dovezi de necontestat în acest sens.

Rac

Sensibil şi intuitiv, nativul din Rac are aplecarea de a-i ajuta pe ceilalţi şi de a forma legături foarte puternice cu persoanele de care se simte apropiat.

Balanţă

Expresivitate şi creativitate, acestea ar fi principalele calităţi care ies în evidenţă în cazul acestui nativ.

Citeşte şi: Trei zodii îşi întâlnesc marea dragoste în următoarele luni. Bat clopote de nuntă!

Berbec

Au uneori idei cu ajutorul cărora dau lovitura şi cunosc succesul financiar, genul de idei simple care reuşesc să-i îmbogăţească peste noapte pe cel care le-a gândit.

Leu

Nativul din Leu este înzestrat cu inteligenţă intuitivă, emoţională, care îl ajută să descopere cele mai bune momente pentru a demara orice acţiune importantă, indiferent de domeniu.

Săgetator

Optimist si plin de energie, nativul din Sagetator este tipul de personalitate curioasa in legatura cu noi culturi si filosofii de viata. Mereu avid sa acumuleze noi cunostinte, dar si sa-i invete pe altii, Sagetatorii au puterea de a-i inspira si pe ceilalti gratie entuziasmului sau pentru cunoastere.

Taur

Deşi adesea sunt blocaţi într-o zonă de confort, Taurii au darul de a aprecia şi de a înţelege înţelepciunea care rezidă în lucrurile simple.

Fecioară

Aproape obsedaţi de perfecţionarea abilităţilor, nativii din Fecioară pot da dovadă de o putere de disciplină deosebită.

Capricorn

Integru şi înzestrat cu o fire răbdătoare, nativul din Capricorn este în stare să-şi împingă limitele la maximum atunci când este decis să atingă un obiectiv.

 

Sursă: sanatate.bzi.ro