Iată care sunt cele trei perechi de zodii care nu prea au şanse să fie fericite împreună:

Taur şi Vărsător

Deşi cei doi se atrag ca magneţii, lucrurile merg pe dos de fiecare dată. Echilibrul lipseşte total între cele două semne zodiacale, tocmai de aceea conflictele nu vor înceta să apară nici după nenumăratele împăcări prin care au trecut, scrie divahair.ro. Taurul îşi doreşte o relaţie liniştită, fără drame, alături de un partener care este dispus să îl asculte şi să se supună cerinţelor sale.

În schimb, Vărsătorul nu are nici cea mai mică intenţie să cedeze în faţa presiunilor şi nu se fereşte să îşi arate firea nonconformistă. Va face întotdeauna doar ce va vrea, indiferent dacă va fi sau nu pe placul partenerului.

Ele sunt cele mai sarcastice zodii. Taurul îţi va spune întotdeauna adevărul în glumă

Săgetător şi Capricorn

Cei doi nativi pot avea o relaţie, dar nu una care să dureze toată viaţa. Nu s-ar putea spune că vor fi fericiţi împreună, dar nici că vor avea parte de cele mai urâte experienţe. Cu toate acestea, dramele vor fi la ordinea zilei, ceea ce va reuşi să îi epuizeze complet. Săgetătorul este genul de persoană nonconformistă, căreia îi place libertatea şi independenţa, aşa că trăieşte cum vrea, fără să se supună vreunei reguli.

La polul opus este Capricornul, cea mai stabilă zodie şi care se concentrează foarte mult pe ascensiunea profesională, pe bani, dar şi pe întemeierea unei familii. Acest lucru îl sperie pe Săgetător, tocmai de aceea viitorul lor împreună nu arată prea bine.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. O zodie primeşte protecţie divină spre final de martie

Leu şi Scorpion

Această relaţie nu are cum să fie una fericită din moment ce Leul nu va primi complimentele pe care doreşte să le audă de la Scorpion. Relaţia lor se bazează mai mult pe atracţie fizică, dar asta nu este suficient pentru ca lucrurile să meargă pentru o perioadă lungă de timp. De exemplu, Leul are o fire orgolioasă, nu se mulţumeşte cu puţin şi vrea ca partenerul să se plieze perfect pe dorinţele sale.

Vrea să aibă libertatea să flirteze, mai ales dacă se simte fermecător. Din păcate, însă, acest lucru nu se va întâmpla alături de un Scorpion, mai ales că el are tendinţa de a fi exagerat de gelos.