Grădina cu Artişti, revine pentru o ultimă ediţie în Parcul Grădina Icoanei din Bucureşti cu un târg de artizani, ateliere pentru toate vârstele, concert şi teatru pentru copii iar intrarea pentru public este liberă.

Ediţia din septembrie a Grădinii cu Artişti aduce următorul program pentru vizitatori:

Sâmbătă, 11 septembrie:

10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleşcanu

16:00 – Călătorie muzicală cu iz folcloric cu Alexandra Crăciun şi Ilie Idu

17:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Cenuşăreasa cu trupa Omidee

Duminică, 12 septembrie:

10:00 – Clasă de Yoga cu Roxana Meleşcanu

11:00 şi 18:00 – Spectacol de teatru pentru copii: Prinţul fermecat în broască cu trupa Etherium

Designerii şi artizanii pricepuţi aduc din nou în parc haine, cărţi şi jocuri educative pentru copii, accesorii felurite, decoraţiuni, jucării, cafea aromată, cea mai bună îngheţată din oraş şi multe alte lucruşoare de purtat, de gustat, de oferit în dar sau de luat acasă.

Vin să îşi expună comorile dar şi ca să ne arate şi să ne înveţe secretele lor, aşa că au pregătit multe ateliere pentru toate gusturile, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici: codiţe cu aţă, pictură pe lemn şi pe tricouri, felinare handmade, săpunuri naturale, brăţări, slime, yoga şi mandale.

Intrarea la toate evenimentele Grădinii cu Artişti este liberă, programul complet este disponibil pe site-ul http://gradinacuartisti.ro iar detalii se găsesc în evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/4519229104794502/.

Parteneri: Primăria sectorului 2.

Parteneri media: Tanănana, Itsy Bitsy, Zile şi Nopţi, IQads, Caţavencii, Spotmedia, Click! pentru femei, PRwave, The Institute, Iqool, Revista Atelierul, Modernism, Goingout, Green Report, Catchy, acasa.ro, Bucharest Guide, inoras.ro, Pro Bucureşti, 4arte, Fashion8, Munteanu, Coţofana Urbană, Gokid, Qbebe, suntparinte.ro, Revista Margot, CSR Media, Ştiri.ong, România Pozitivă, Recreativo.

Eveniment organizat de Creative Arts şi Media Events & Entertainment.

Detalii despre eveniment la [email protected]