„Eva este cea mai mare fană a Andrei şi tot ce face Andra, vrea să facă şi ea. Mă bucur că la Opera Română a fost un concert caritabil, de colinde, unde Andra cu invitaţii ei, cu companiile partenere, au reuşit să strângă peste 200.000 pentru Hospice Casa Speranţei, iar spre final colindul „Deschide uşa, creştine” a fost cântat de Eva şi Andra în duet. A fost aşa emoţie şi din culise din partea mea şi a lui David, pentru că noi le urmăream de acolo. Şi au fost emoţii şi pe scenă, pentru că era prima dată când cânta cu aşa public numeros, dar în acelaşi timp şi cu orchestra simfonică condusă de Andrei Tudor, vreo 70 de oameni, plus corul. A fost un moment emoţionant”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Măruţă.

Citeşte şi: Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

Eva a avut prima cântare cu public, alături de mama sa, Andra

„În afară de serbări, da, a fost prima ei cântare cu spectatori. Bineînţeles şi pe acasă când avem tot felul de invitaţi vrea să le arate că se pricepe şi ştie să cânte”, ne-a povestit Cătălin Măruţă şi pentru Revista Viva!.

Citeşte şi: Cine este Simona Secrier, femeia de lângă Mihai Constantinescu de peste 20 de ani

David, fiul lui Măruţă şi al Andrei, vrea să devină vlogger

 „David vrea să fie vlogger, o ajută foarte mult pe Eva să fie atât de dezinvoltă. Se filmează cam toată ziua când plecăm de acasă până la şcoală sau la grădiniţă, vorbesc, îşi fac vlog-uri , se ceartă că nu e bine, apoi iarăşi repetă”, a adăugat vedeta tv.