Informaţia a fost făcută publică pe internet de naşa de cununie a acestuia, care a dezvăluit că accidentul a avut loc în Spania.

”Am primit telefon de la un agent de circulaţie din Spania că Cornel Galeş a avut un accident şi e mort. Tu ştii ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus naşa lui Cornel Galeş într-un comentariu pe Facebook. De asemenea, pe pagina personală de Facebook a lui Cornel Galeş, apar mai multe mesaje de condoleanţe din partea rudelor şi a cunoscuţilor.

Anamaria Prodan, de nerecunoscut după ce a renunţat la emisiunea de la PRO TV. Vedeta s-a tuns scurt şi s-a vopsit blond platinat

Viviana, iubita lui Cornel Galeş, a dezvăluit că urmează să plece în Spania, dar nu are prea multe informaţii: ”Nu ştiu foarte multe. M-a contactat Doina, cea care i-a fost naşă lui Cornel şi mi-a spus că s-ar fi întâmplat o tragedie. Am aflat, sunt disperată că nu reuşesc să dau de prietenul lui de acolo, să mă lămuresc. Voi pleca, mâine, de dimineaţă, deja am rezolvat, şi voi afla ce s-a întâmplat. Sper să fie doar un zvon fals, dar nu reuşesc să dau nici de el, nici de prietenul lui, ceea ce mă pune pe gânduri. Sper, totuşi, să nu fie adevărat, iar Cornel să nu fi avut acel accident de circulaţie în Spania”, a declarat Viviana, care, în cele din urmă, a confirmat decesul.

S-a aflat ce pensie are Ilie Năstase: ”Suma asta este o umilinţă!”

În urmă cu un an, Cornel Galeş şi-a vândut proprietăţile din România şi a decis să plece, alături de iubita sa, în Spania. Cornel Galeş a fost soţul Ilenei Ciuculete, cântăreaţă de muzică populară care a murit în 2017, la vârsta de 59 de ani.