Ce costume de baie se poarta în vara lui 2020 şi le găseşti deja în magazine?

Cu câteva săptămâini în urmă, s-au desfăşurat prezentarile Miami Swim Week care ne-au arătat cele mai cool trenduri ale verii în materie de costume de baie. Ne bucură diversitatea modelelor şi a culorilor: de la costume de baie din două piese, cu bikini minusculi, până la costume de baie întregi, feminine, în culori pastelate sau neon. Aşadar, în funcţie de tipul tău de corp- pară sau măr, cu forme generoase sau dimpotrivă, cu bust mic – ai o gamă largă de opţiuni.

Costumul de baie care avantajează silueta de tip pară

Dacă ai şolduri mai late, talie subţire, umeri şi piept mai mici şi nu ştii ce costum de baie ţi se potriveşte, iţi recomandăm să echilibrezi vizual proporţiile. Încearcă să găseşti un costum de baie cu un element atractiv în partea superioara, spre exemplu cu volane şi imprimeuri sau pliuri ce accentuează zona aceasta. De asemenea, un sutien cu bareta pe după gât va crea iluzia unor umeri mai laţi, echilibrând şoldurile.

Costumul de baie care se potriveşte siluetei măr

Femeile cu siluete-măr sunt caracterizate de egalitatea între talie şi umeri, cu abdomen pronunţar şi picioare subţiri. Aşa că subliniază-ţi picioarele cu bikini înalţi şi maiouri care remodelează abdomenul. Modelul tankini îţi poate ascude burtica şi în plus îţi oferă senzaţia de confort şi lejeritate. Îţi recomandăm să alegi culori mai închise.

Mai citeşte şi: Alimente pentru un mijlocel tras ca prin inel

Modele de costume de baie pentru silueta-clepsidră

Femeile cu silueta clepsidră au un bust generos, şolduri accentuate şi talie subţire. Cine se vede în oglindă cu forme ca la Beyonce sau Marilyn Monroe, ar trebui să fie foarte mândră de felul în care arată. Cu toate acestea, ca să mai domoleşti puţin din rotunjimile formelor tale, ai putea alege un costum de baie din două piese, cu slip clasic sau cu talie înaltă. Pentru sutien, optează pentru unul care să-ţi susţină bine sânii.

Costume de baie pentru forme atletice

Femeile care au un corp atletic sunt adesea invidiate. Ai crede că orice haină li se potriveşte de minune. Contrar aşteptărilor şi ele şi-ar dori  forme mai rotunjite în anumite zone. Silueta atletică se caracterizează prin şolduri înguste, pieptul mic, cu spatele ceva mai lat şi atunci costumul de baie ar trebui să facă minuni şi să scoată în evidenţă feminitatea şi senzualitatea femeii. Dacă vrei să adaugi volum în zona pieptului, alege volanele sau pliseurile, iar dacă vrei ca şoldurile tale să pară mai rotunjite, alege un slip cu talie înaltă sau unul care să creeze o talie mai subţire. Alege culori vibrante sau printuri la modă care să te scoată din anonimat.

Mai citeşte şi: Sfaturi pentru o vacanţă ieftină în Europa