Actriţa Charlene Tilton, acum în vârstă de 62 de ani, a dat viaţă personajului Lucy, mezina familiei Ewing. La doar 17 ani, Tilton făcea furori pe ecranele din întreaga lume cu părul blond şi cu ochii verzi. În acea vreme, popularitatea sa era la fel de mare ca tentaţiile societăţii. Vedeta din Dallas a declarat că le este recunoscătoare colegilor de platou pentru că nu a devenit o victimă a drogurilor.

Consumul de droguri era o practică frecventă a anilor ’80, iar vedeta îşi aminteşte că o cerere nevinovată a unei băuturi într-un club s-a transformat în altceva. Charlene era minoră când provocările şi celebritatea au început să apară în viaţa ei. Se afla într-un club de noapte renumit din New York, Studio 54, care era frecventat de vedete mari, precum: Elton John, Diana Ross, Andy Warhol, Cher sau Michael Jackson.

Citeşte şi

FOTO Studio 54, clubul care producea la fel de mulţi bani ca mafia. Angajaseră un om care făcea doar liniuţe perfecte de cocaină

„Îmi amintesc că eram la Studio 54 şi eram atât de naivă... Voiam doar o Coca-Cola şi ei mi-au oferit altceva. Au fost o mulţime de lucruri în anii '80 şi vă spun că prin harul lui Dumnezeu şi cu ajutorul protecţiei colegilor nu am fost o victimă a lucrurilor care se petreceau în anii ’80. Chiar a fost vorba de muncă şi m-au protejat. Aşa că am învăţat cu adevărat de la cei mai buni. I-am avut aproape pe aceşti oameni ca să mă protejeze‟, îşi aminteşte Charlene, acum în vârstă de 62 de ani, potrivit People.com. 

Cât câştiga Charlene pentru un singur episod