Andra a plecat împreună cu familia în vacanţă şi şi-a surprins fanii cu o ipostază mai puţin obişnuită. S-a lăsat fotografiată la piscină, în costum de baie. 

La un moment dat, artista a vrut să imortalizeze momentul, iar micuţa Eva şi-a făcut apariţia în spatele mămicii. Nu doar că ea şi-a schimbat starea de spirit, ci şi poza a ieşit extraordinar. 

Citeşte şi: De ce nu bea Andra alcool niciodată! Momentul în care s-a făcut de râs în faţa socrilor: ”Au aflat cele mai tari poveşti!”

”Stai liniştit să faci o poză când apare motivul pentru care te relaxezi mai puţin, dar râzi mult mai mult! @evamaruta ♥️”, a scris Andra pe reţelele de socializare.

La scurt timp au apărut şi comentariile, iar Andra a primit doar aprecieri. 

"Andra,cu riscul de al face gelos pe Măruţă, îţi fac o declaraţie de dragoste deschisă, eşti superbă, incredibil de frumoasă şi sexy,la fel de atrăgătoare şi simpatică mereu,vocea şi talentul înăscut se amplifică de la an la an,iar rolul de mamă ţi se potriveşte mănuşă!!! O femeie perfectă şi adorabilă,visul oricărui bărbat adevărat!!!", a scris unul dintre utilizatori pe Instagram. 

 

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra şi Cătălin Măruţă au împreună doi copii: David şi Eva.

Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu şi-au oficializat relaţia. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, oraşul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste.

Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august acelaşi an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan. Naşii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj şi partenera lui de viaţă, Ana Maria.