Specialiştii din industria de frumuseţe subliniază că este deosebit de important că, dacă nu mergem la salon, să ştim care este rezultatul maxim pe care îl putem obţine acasă şi să respectăm cu stricteţe indicaţiile de pe ambalaj. În plus, să folosim în paralel produse de calitate, de protecţie a firului de păr, pentru că, altfel, există mari şanse să ne deteriorăm podoaba capilară.

Diana Baicu, specialist în industria de frumuseţe profesională, ne oferă sfaturi utile despre cum putem obţine culoarea dorită acasă şi la ce să fim atenţi pentru a nu ajunge să regretăm că nu am apelat la un stilist:

„Înainte de toate, trebuie să subliniez că ne putem vopsi acasă, decât dacă nu ne dorim schimbări majore de look. În niciun caz nu ar trebui să ne decolorăm părul singure acasă, ci doar putem să ne schimbăm culoarea cu maximum două tonuri în plus sau în minus. Ori doar să aplicăm produsul doar la nivelul rădăcinii, atunci când părul creşte. Dacă ne dorim mai mult, este important să mergem la un stilist, ca să obţinem look-ul dorit fără surprize neplăcute‟, spune Diana Baicu.

De ce să ţii cont dacă te vopseşti acasă