Dani Oţil refuză să vorbească despre viaţa lui privată, însă acum, în cadrul unui interviu pentru A List Magazine, acesta şi-a deschis sufletul. 
Astfel, în timpul unei discuţii despre relaţii, el a mărturisit că timp de nouă ani nu a fost cu o femeie la film şi nu a ţinut o femei de mână.De ce nu vor părinţii Lidiei Buble să-l cunoască pe Răzvan Simion! Cântăreaţa a rupt tăcerea!
”Timp de nouă ani n-am fost cu o femeie şi n-am  ţinut-o de mână. N-am prea spus Te iubesc în viaţa asta, iar pentru mine înseamnă mult. Dacă n-am auzit în casă? Pentru mine e ca la poker, ca atunci când îţi arăt o parte din cărţi. Mi-e frică să nu pierd potul cel mare. Dar când sunt într-o relaţie sunt ”All in”. Mi-e frică de două răspunsuri când spun ”Te iubesc”, de ”Mulţumesc” şi de ”ridicatul din bărbie”. ”, a mărturisit el. 
Dani Oţil se iubeşte de la începutul anului cu Gabriela Prisăcariu, care este o superbă blondină cu ochi albaştri, de 26 de ani şi 1,80 m înălţime.
De asemenea, acesta s-a iubit vreme de aproape 6 ani cu Mihaela Rădulescu. La un moment dat însă, diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul, iar cei doi s-au despărţit în 2014. Nu cu scandal, ci din contră, cu părere de rău.