În autobiografia sa, Grisham vorbeşte despre lucrurile la care a fost martoră şi nu evită să puncteze furia pe care o avea Trump pe jurnalişti, misoginismul acestuia şi felul în care primul om în stat făcea presiuni asupra ei să mintă publicul american. Singurul regret pe care-l are Stephanie este că nu a vorbit mai mult despre ce i se întâmpla la Casa albă. Însă iată că a găsit o metodă de-a face asta!

Unul dintre secretele dezvăluite de fostul secretar de presă al lui Trump este legat de o procedură medicală pe care acesta a făcut-o pe timpul mandatului său prezidenţial. În 2019, Donald Trump le-a spus medicilor care se ocupau de starea sănătăţii celui mai important om de pe planetă să nu cumva să-l anestezieze în timpul procedurii medicale pe care urma să o facă.

De ce?

Fostul preşedinte a făcut o colonoscopie în 2019, la Walter Reed Army Medical Center, după cum ne-a informat The Independent. Grisham descrie procedura, în cartea "I'll Take Your Questions Now", ca fiind una obişnuită, care necesită, în mod normal, anestezie generală pentru a fi cât mai confortabilă.

După ce i-a explicat echipa medicală lui Donald că anestezia e de preferat pentru orice pacient pentru simplul motiv că face ca întreaga colonoscopie să fie mai uşor de suportat, Trump a refuzat categoric să fie adormit.