Cabral, însă, a reacţionat public după numeroasele comentarii primite pe reţelele de socializare şi a ţinut să explice de ce nu îi arată chipul fiicei lor. 
 
”Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm şi ei copila, pentru că ne e ruşine cu ea Altă cucoană, deşteaptă tare şi ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă aşteptăm să ne îmbogăţească vreo revistă care să-şi dorească să publice poza cu asta mică. 
 
O alta ne spunea înţepată că până şi Prinţul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până şi Prinţului, huo! Desigur, faptul că alegem să respectăm mai multe limite i-ar putea frustra pe unii care şi-ar dori – nu mă întreba de ce – să trăiască cu noi în casă. 
 
Nu suntem şi nici nu vom fi vreodată miezul şăubizului. Dar să crezi că n-au încercat să o pună pe copertă pe Nami e ori naivitate, ori neştiinţă. Nu ne-a interesat şi nici nu ne interesează să luăm euro, lei, mărci ori leva pentru a expune copilul. Dacă voiam, o făceam deja… nu ţine nimeni copila la secret. Dar nici maimuţica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine. 
 
Doar că acum încă e mutantă / nu ne-a oferit nicio revistă milioane dă ieuro / ne dăm interesanţi, amărâţii naibii / ne credem superiori Prinţului / inserează orice altă chestie care arată ce naşpa suntem”, a scris Cabral pe blogul lui.