De ce nu merge Dwayne Johnson la baie în timpul antrenamentelor? “Urinez în sticla de apă!”

1 the rock jpg jpeg

Dwayne "The Rock" Johnson este unul dintre cele mai îndrăgite staruri de la Hollywood! Atunci când nu ne stârneşte râsul în filme, ne aduce un zâmbet pe buze cu postările despre simpaticele lui fiicele, Tiana Gia şi Jasmine, pe reţelele sociale. Cu alte cuvinte, fostul luptător de wrestling este captivant atât pe marele ecram, cât şi în viaţa de zi cu zi, când acordă o mare parte a timpului menţinerii în formă.

E limpede cu ochiul liber că "The Rock" este pasionat de fitness şi că se antrenează constant şi cât mai intens. Actorul postează adesea fotografii sau filmuleţe din timpul antrenamentelor sale, iar cele 278 de milioane de fani ale lui de pe Instagram îi urmăresc şi admiră fiecare mişcare de la sala de sport.

Şi tot admiratorii lui au fost uimiţi să afle chiar de la idolul lor… detalii personale despre antrenamentul său. În 2017, în timp ce promova un produs pe Instagram, a dezvăluit un amănunt deloc cunoscut până atunci: “Tocmai mi-am dat seama că aţi văzut cu toţii sticla mea mare cu urină…”, a spus el în filmulţelul cu pricina spre uimirea tuturor care-l urmăreau.

stanga
dreapta
2 the rock 1 jpg jpeg
3 the rock 2 jpg jpeg
1 the rock jpg jpeg

“Ştiţi care-i treaba? Eu mă dedic complet antrenamentului meu, nu am timp să merg la baie. Găsesc o sticlă, urinez în ea şi continui să mă antrenez ca o bestie”, a încercat el să dreagă busuicul. Iar acum starul din "Fast & the Furious" a explicat mai detaliat întreaga situaţie.

În timpul unui interviu oferit celor de la Esquire, Dwayne a recunoscut din nou că urinează într-o sticlă de apă când se antrenează. “Ei da, e adevărat, chiar urinez în sticle de apă, dar lăsaţi-mă puţin să vă explic…”, a început să spună starul hollywoodian.

“Nu este vorba despre o sticlă pe care am cumpărat-o doar ca s-o beau sau să mă spăl cu ea. Trebuie să înţelegeţi că sunt sticle pe care nu le mai foloseam…” Bun, bun, dar care este motivul pentru care nu merge la baie şi urinează într-o sticlă?

“Sălile de fitness în care mă antrenez eu de obicei nu au băi. Sunt Paradisul de Fier şi nu există băi acolo. Există doar căldură, sudoare şi murdărie. Iar mie îmi place să mă hidratez şi, drept urmare, ar trebui să merg des la baie. Hai să nu zic de multe ori, ci de vreo două ori în timpul fiecărui antrenament, aşa că mai uşor mi-e să deschid sticla de apă…”, conchide acesta.

Foto - Instagram