Zodiile care vor fi puternic influențate de Eclipsa de Soare din 25 octombrie

Eclipsa parțială de Soare, care se va produce pe data de 25 octombrie, vine cu schimbări mari pentru unele semne zodiacale. De asemenea, efectele Eclipsei de Soare se vor simți și în energia colectivă. 

image

A doua lună de toamnă a acestui an vine cu evenimente astronomice importante. Printre ele se numără și Eclipsa de Soare, de pe 25 octombrie, care va avea un efect puternic asupra existenței noastre. Pregătește-te ca emoțiile și secretele să iasă la iveală! 

Citește și: Cele mai ascunse secrete ale zodiilor. De ce se tem cel mai mult nativii 

Ce efecte va avea Eclipsa de Soare asupra noastră 

Eclipsa de Soare aduce schimbări în viețile noastre, ce se pot produce rapid, brusc și puternic. Universul ne va motiva să evoluăm, să lăsăm temerile la o parte și să ne depășim limitele. 

În astrologie, eclipsele sunt asociate sunt începuturi și cu sfârșituri, ce pot să se producă atât la nivel fizic, cât și spiritual. Evenimentul de pe 25 octombrie va avea impact în energia colectivă, iar fiecare va simți efectele sale - poate vei fi tentat să îți alegi o nouă profesie, să îți stabilești noi obiective sau să ai mai multă grijă de suflet.  

Semnele zodiacale care vor fi afectate de Eclipsa de Soare

Eclipsa va avea impact asupra fiecărui semn zodiacal, însă zodiile Scorpion și Taur se vor confrunta cu cele mai mari schimbări. Astrologul Susan Miller de la „Astrology Zone” spune că aceste zodii vor face schimbări majore în modul în care își trăiesc viața și la capitolul dorințe și așteptări. Pentru cele două zodii, acesta ar putea fi începutul sfârșitului sau începutul unui nou capitol important din viață, spune astrologul. 

Vezi și: 5 zodii care pur și simplu nu pot menține o relație de prietenie pe termen lung. Tu ești pe listă? 

De altfel, zodia Leu și zodia Vărsător trebuie să se aștepte la provocări, în această perioadă. Pe de o parte, pentru zodia Leu este o perioadă excelentă pentru meditație, pe cealaltă parte, pentru zodia Vărsător nu este un moment bun pentru decizii majore. Astrologul spune că aceste două zodii trebuie doar să dea dovadă de răbdare în această perioadă. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg