5 zodii care pur şi simplu nu pot menţine o relaţie de prietenie pe termen lung. Tu eşti pe listă?

2 shutterstock 737068081 jpg jpeg

Dacă pe unii, prieteniile pe termen lung îi împlinesc din punct de vedere social, pentru alţii aceste legături nu prea contează. Se spune că semnul zodiacal poate face diferenţă între aceste două concepţii!

Încă din copilărie, unii oameni leagă relaţii de prietenie cu persoane pe care le preţuiesc de-a lungul vieţii. Acestor oameni le place să clădească în timp relaţii armonioase, pe care se pot baza, în momentele grele. Pentru alţii, în schimb, prietenia pe termen lung nu este atât de importantă. Fie poate sunt reticenţi să investească timp şi sentimente, fie din cauza conflictelor care pot să apară în timp, fie pur şi simplu nu îşi doresc o legătură pe termen lung cu cineva. Potrivit astrologilor, există 5 zodii care se pot încadra în a doua categorie. Iată care sunt acestea!

Locul 5: Berbec

Fiind un semn de foc, Berbecul este obişnuit să fie în centrul atenţiei şi mereu pe primul loc. Berbecii sunt extremi de competitivi, în special cu cei mai apropiaţi, şi sunt obişnuiţi să li se ofere lucruri pe tavă, fără să ofere aceeaşi atenţie în schimb. Berbecul se va pune întotdeauna pe primul loc, iar din cauza egocentrismului îi va fi greu să menţină o relaţie de prietenie pe termen lung.

Locul 4: Fecioară

Zodia perfecţionismului, Fecioara, şi-a câştigat reputaţia în a-i judeca pe cei din jurul ei. Deşi pentru Fecioare, critica reprezintă un lucru bun în evoluţia personală, cei din jurul lor se pot simţi rapid nedoriţi.

De asemenea, fiind un semn de pământ, Fecioara tinde să evite total contactul cu cei din jur atunci când simte că relaţiile nu sunt cele mai potrivite pentru evoluţia sa.

Locul 3: Scorpion

Scorpionul este o zodie greu de descifrat, asta pentru că, de cele mai multe ori, tinde să îşi protejeze emoţiile, după un zid. Dacă vei reuşi să îi intri pe sub piele, Scorpionul se va simţi în largul său, însă este nevoie de multă muncă şi de răbdare.

Locul 2: Săgetător

Acest semn dornic de aventură iubeşte călătoriile şi cu greu îl poţi prinde într-un loc. Îi place să îşi schimbe des domiciliul şi să cunoască oameni noi. Pentru a menţine o relaţie de prietenie pe termen lung, de cele mai multe ori, este necesar ca Săgetătorul să-şi alimenteze conexiunile prin mijloace tehnologice - apeluri video sau mesaje text.

Locul 1: Gemeni

Cunoscuţi drept „cameleonii zodiacului‟, Gemenii au o energie aparte. Ei sunt tot timpul încântaţi să cunoască oameni noi, să afle informaţii noi şi să treacă prin experienţe „palpitante‟, poate „uşor haotice‟.

Sunt totuşi şanse ca acest semn zodiacal să aibă o relaţie lungă de prietenie, însă numai cu cineva cu care este 100% compatibil.

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg