Interpreta piesei „Rolling in the Deep‟ a început să slăbească înainte de a începe un turneu, de 13 luni, în anul 2016. Totul a început ca o simplă oră de sport în sala de fitness, care s-a transformat în ore bune de efort. Pe măsură ce timpul trecea, Adele slăbea tot mai mult şi arăta din ce în ce mai bine, iar sănătatea ei se îmbunătăţea. De asemenea, în tot acest timp, au început să apară şi zvonuri despre ea, fie că a apelat la operaţie pentru micşorarea stomacului, fie că a optat pentru diete extreme, de înfometare. Însă, antrenorul ei personal, Pete Geracimo, a dezvăluit cum a reuşit Adele să slăbească cu adevărat.

Pete Geracimo a postat pe contul său de Instagram o fotografie şi o descriere în care a povestit tot parcursul artistei: „Când am început acest demers, eu şi Adele nu am vrut niciodată ca ea să fie super slabă. Era vorba de a o face sănătoasă. Mai ales după sarcină şi după operaţie. Noi a trebuit să ne pregătim pentru un turneu de 13 luni şi am ales antrenamente regulate şi alegeri alimentare mai bune‟ , a scris antrenorul.

Încă din 2010, artista şi-a dorit să slăbească, dar nu a reuşit, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani. După ce şi-a anunţat despărţirea de soţul ei, Adele s-a arătat mai motivată ca niciodată pentru ca transformarea ei să se întâmple.

Care a fost planul alimentar?