„Bătrâneţea vine după 80 de ani, cu siguranţă, iar stilul de viaţă sănătos cred că îşi pune amprenta pe mine', spune Romaniţa despre tinereţea ei la 53 de ani.
 

Dieta Romaniţei Iovan - ce NU mănâncă

 
  • Vedeta nu consumă deloc tutun, cafea, carne roşie şi zahăr. 
 

Dieta Romaniţei Iovan - ce mănâncă

 
„Mănânc sănătos, dar nu de ieri, de azi, ci de ani buni. Eu sunt foarte pofticioasă şi nu rezist la prăjituri, dar pentru o tartă fac o oră de sport în plus', spune creatoarea de modă.
 

Dieta Romaniţei Iovan cu apă purificată cu argint

 
„Mănânc mai mult legume, fructe şi peşte. Îmi iau zahărul din fructe. Nu mănânc foarte des dulciuri şi nu sunt o gurmandă. Meniul meu este compus dimineaţa din seminţe, de in, de floarea soarelui, cu lapte de cocos, ovăz sau de orez.
 
Viciul meu este cafeaua, la ibric, cu caimac, fără zahăr. E un ritual, sunt obsedată să pun în ceşcuţe. Nu beau alcool şi nu fumez, dar cafeaua o ador. Un alt truc este carafa cu apă în care pui un ban sau o linguriţă de argint şi busuioc proaspăt şi laşi aşa peste noapte. A doua zi bei toată apa aia, 750 ml pe stomacul gol.
 
Argintul purifică apa, busuiocul are şi el un rol. E o povestea unei doamne de 80 de ani care arăta de 55 şi făcea asta. În jumătate de oră fac o mie de abdomene, câteva exerciţii cu mâinile şi câteva cu picioarele şi nu exagerez! Nu este foarte greu dacă respiri!', a spus Romaniţa Iovan.
 

Romaniţa Iovan, tânără datorită iubitului 

 
„Consider că este o influenţă pozitivă asupra mea faptul că iubitul meu este mai tânăr cu 12 ani. S-au împlinit 10 ani de când suntem împreună, aceasta fiind cea mai longevivă relaţie pe care am avut-o cu un bărbat până acum”, spunea Romaniţa Iovan anul trecut, citată de viva.ro.