Iată care sunt previziunile astrale şi cum te poate influenţa trecerea soarelui în zodia Berbec, după data de 20 martie 2020:

Soarele în Berbec – BERBEC

Ziua ta de naştere se apropie şi este timpul să mergi tot înainte cu planurile tale. Lumina reflectoarelor e pe ţine ferm şi te simţi împrospătat şi revitalizat. Energizează-ţi scopurile şi pune-le în mişcare pentru un întreg an. Ai mâna liberă şi determinare, foloseşte-o.

Da o mâna de ajutor şi celor mai năpăstuiţi din preajma ta pentru că vei avea energie în exces graţie Soarelui la ţine acasă şi felului tău de a fi. Bun venit în perioada ta preferată din an. Totul pare din nou posibil. Una peste altă, este un timp superb pentru ţine.

3 zodii care îşi dau viaţa pentru persoana iubită. Fecioara te va pune mereu pe primul loc

Soarele în Berbec – TAUR
 

Pentru ţine, primăvară nu pare prea instalată până la ziua ta de naştere peste o luna şi ceva, când în sfârşit te poţi relaxa şi tu şi să miroşi florile precum tăuraşul Ferdinand. Pentru ţine această perioada este că o pregătire mistică, un fel de analizare şi scuturare de vechi atitudini şi idei, că să reîncepi proaspăt. Deci mergi înainte, fă-ţi treburile în ritmul tău, fă curăţenie în viaţă şi pregăteşte-te pentru noul tău început.

Dacă vrei mai mare libertate, trebuie să dai drumul la vechi, asta e cheia. Madonna cânta versul „viaţă este un mister” (‘life is a mystery’) că rând de deschidere al melodiei Like a prayer, şi asta este exact tema pentru viaţă ta acum. Eşţi tras şi atras în inexplicabil şi în părţile de umbră ale oamenilor şi de spiritualitate. Tu eşţi acum cel ce fixează, repara, ajută, vindecă, sare primul cu o mâna de ajutor şi cu voluntariat, deci personajul bun.

Soarele în Berbec – GEMENI

Pentru ţine, oricând este o perioada intens sociabilă. Şi acum urmează o etapă în care să te distrezi şi să îţi faci prieteni. Lasă-ţi amicii să te surprindă şi lasă-te luat de val. Acum e momentul să îi cauţi şi găseşţi pe aceia care te pot ajută să vii mai aproape de visele tale. Poate ai lăsat unele prietenii şi relaţii dragi şi importante cam de izbelişte în lunile de iarnă ? Că noi toţi dealtfel. Ei bine, acum este timpul să le priveşti şi din afară reţelelor de socializare şi să îţi reaminteşti cum arată oamenii în carne şi oase. Până când alţii îţi vor înţelege nouă logică, poţi părea nepopular dar nu are nimic. Vei fi popular pentru aşa de mulţi alţii !

Ai suferit din dragoste? E timpul să renaşti! 3 zodii de femei pe care trecutul le-a făcut mai puternice

Soarele în Berbec – RAC

Pentru ţine, lunile martie şi aprilie când primăvară bate la uşa sunt luni importante de carieră. Este timpul să îţi energizezi obiectivele profesionale şi să îţi împrospătezi imaginea publică. Îndrăzneşte să faci primul pas spre mai mare autonomie şi vizibilitate. Soarele în Berbec îţi trezeşte în ţine marele general, organizator şi supervisor. Ai putea dori şi să fii undeva mai sus la modul concret, fie că statut social fie geografic. Este totodată şansă te să dovedeşţi cât eşţi de bun într-o poziţie de responsabilitate. Ai putea fi uşor mai rezervat chiar şi cu prietenii apropiaţi.

Soarele în Berbec – LEU

Pentru ţine, perioada în care lumea freamătă de noi oportunităţi grozave de viitor este una plină de entuziasm şi bucurie. Acum este o nouă ocazie să îţi expandezi viaţă. Întâlneşte-te cu VIPuri, îndrăzneşte să păşeşţi în afară ariei de confort şi expandeaza-ţi mintea. Poţi decide şi să inverti ceva nou, să faci o călătorie sau să iniţiezi o nouă campanie de marketing. Vrei să ştii tot ce se poate şi în cât mai scurt timp posibil, deci începe ceva nou. Aspectele legale sau spirituale vor fi în mintea ta şi posibil şi o formă de educaţie mai superioară. Ai putea îndrepta o greşeală sau ai putea obţine ceva ce ai ratat prima dată. Ţine de viziunea ta !

Citeşte continuarea şi pentru celelalte zodii aici