Bianca Sârbu, prezentatoarea emisiunii ”Dragoste fără secrete”, de la Antena Stars, a trăit până la 40 de ani numeroase experienţe traumatizante. Mai exact, a avut de trei ori cancer de piele, boală pe care a reuşit s-o învingă şi a rămas văduvă la doar 34 de ani. 
 
Bianca Sârbu a rămas singură la 34 de ani, după ce soţul ei a murit subit, după ce s-a prăbuşit pe scenă, în timp ce cântau la o nuntă.
 
”Am plecat să cântăm la o nuntă şi ne-am întors la o înmormântare, la înmormântarea soţului meu”, a sintetizat Bianca într-o declaraţie tragedia.
 
Soţul vedetei a fost Marian Sârbu, un bărbat cu 17 ani mai mare, dar fără să fie cunoscut cu probleme de sănătate. 
 
”Am găsit în primul meu soţ acel sprijin care-mi lipsea, cu atât mai mult cu cât tatăl meu plecase de acasă atunci când eu aveam 18 ani. Practic căutam un model, aşa cum era tatăl meu. M-a fascinat de la început. Era un om potent financiar, un bărbat înalt, un bărbat bine, care avusese cinci neveste cu acte. Nu ştiu de ce, dar m-am gândit că o să fiu ultima. L-am cunoscut în timpul relaţiei mele cu Andrei, dar nu am fost împreună până când fiecare nu s-a despărţit de perechea lui. I-am spus lui Andrei că nu-l mai iubesc şi că vreau să ne despărţim. A vrut să mă ia de nevastă exact atunci când i-am zis că s-a terminat, dar uneori este prea târziu”, a declarat Bianca Sârbu pentru Spynews
 
Ani de zile mai târziu, ea şi-a găsit fericirea în braţele lui Bogdan Romanescu, un tânăr cu 12 ani mai mic decât ea.