Iată care sunt cele patru zodii de femei considerate a avea cele mai multe calităţi, potrivit zodiata.com

Femeia Vărsător

Femeia născută în zodia Vărsător este cea mai altruistă fiinţă pe care ai să o întâlneşţi vreodată. Da totul pentru persoană de alături, mai ales dacă inima îi spune că meriţi asta.

Este loială şi sinceră şi nu te vei plictisi niciodată alături de ea. Viaţă alături de ea este un vis. Practic, ea va face din ţine un om mai bun, în special prin puterea exemplului ei. Este curajoasă şi puternică şi se bucură de viaţă de familie.

Citeşte şi: Mercur Retrograd, ameninţarea anului 2020. Zodiile care vor avea de suferit. Capricornul, pe listă

Femeia Rac

Femeia Rac e în stare să meargă cu ţine şi pentru ţine până la capătul lumii. Se va strădui să facă din ţine cel mai fericit bărbat din lume, pentru că ştie să pună nevoile tale înaintea dorinţelor proprii.

Este drăgăstoasă, blanda, calmă, e capabilă de toată afecţiunea posibilă. Este foarte grijulie şi nu-ţi va lipsi niciodată nimic din tot ceea ce este bun. Tot ceea ce are nevoie este puţînă afecţiune. Sau mai multă!

Femeia Săgetător

Femeia Săgetător are o personalitate plăcută, prietenoasă şi foarte deschisă. Este destul de pragmatică, tocmai pentru că nu îi place să se hrănească cu iluzii. Ea vede lucrurile exact aşa cum sunt şi spune exact ceea ce vede. Câteodată, îi face pe cei din jur să îşi dorească să nu fie atât de onestă.

Femeia Săgetător vede ce e mai bun în fiecare. Chiar şi atunci când toate persoanele din jur spun despre cineva că nu are nimic special, femeia Săgetător ţine să îi contrazică. Deoarece are abilitatea de a vedea ceea ce este mai bun într-o persoană, ea reuşeşte să observe acele calităţi pe care ceilalţi le trec cu uşurinţă cu vederea. Femeia Săgetător iubeşte oamenii şi descoperă ceva frumos în fiecare.

Citeşte şi: Primul horoscop al runelor 2020. Previziuni astrologice cu Mihai Voropchievici: Berbecul se îmbogăţeşte

Femeia Leu

Femeia Leu este încrezătoare, puternică, neînfricată şi carismatică. Este o luptătoare, o femeie adevărată din toate punctele de vedere. E misterioasă, e profundă şi magnetică şi uşor capricioasă.

Însă viaţă alături de ea va fi o adevărată binecuvântare, întrucât nu vei întâlni nici o altă femeie care să te iubească la fel de mult că şi ea. Cu ea înveţi ce înseamnă adevărată dragoste, până la renunţarea de sine.