Care sunt zodiile care vor da lovitura în plan financiar, află mai jos:

Săgetător

Vei reuşi să pui bazele unei afaceri de care eşti foarte mândru, căci planurile le-ai făcut din timp. Această afacere îţi sporeşte creativitatea şi te avantajează foarte mult deoarece, pentru prima oară după mult timp, frâiele vor fi în mâinile tale. Vei fi invidiat de cei din jur, însă ei habar nu au cât de greu ai dus-o în ultima vreme. Bucură-te de răsăritul Soarelui pe strada ta.

Cum îţi merge în 2020, potrivit horoscopului. Cea mai norocoasă luna a ta, în funcţie de zodie: Berbecii, succes în aprilie

Vărsător
Primeşti o serie de bani daţi cu împrumut mai multor prieteni, iar la locul de muncă vei fi extrem de apreciat astfel încât nu e exclusă vreo mărire salarială sau bonificaţie, potrivit a1.ro. Te paşte o perioadă strălucitoare din punct de vedere bănesc şi tocmai pentru că vor veni multe bancnote în mâna ta, ar fi bine să pui ceva deoparte. Nu îi irosi pe toţi, cheltuie-i pe lucrurile de care ai nevoie în mod urgent. Poţi păstra, de ce nu, o parte frumuşică din suma acumulată pentru vacanţele tale mult visate

Taur
Astrele îţi recomandă prudenţă în ceea ce priveşte gestionarea banilor, luna aceasta. E posibil ca aceştia să vină în număr mare şi destul de rapid, însă la fel de repede să îi şi pierzi. Dacă eşti norocos şi primeşti vreun bonus, mărire de salariu sau moştenire, încearcă pe cât posibil să îţi faci rezerve pentru vremuri mai grele. Din punct de vedere profesional, te simţi împlinit, însă nu vrei să stai pe loc.

Stai cu ochii-n patru. Top trei perechi de zodii predispuse să se înşele într-o relaţie

Peşti
Luna martie va veni cu o oportunitate grozavă pentru tine pe plan profesional. Se pare că se deschid mai multe uşi pentru tine şi ai şansa de a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Ai parte de sprijinul celor dragi indiferent de deciziile şi schimbările pe care intenţionezi să le faci. Mai mult decât atât, învaţă în fiecare zi ceva nou şi nu te mulţumi doar cu ceea ce ai sau ştii deja!