Care sunt perechile de zodii predispuse să se înşele, află mai jos:

Berbec şi Taur
Aceste două zodii sunt foarte atrase una de cealaltă, din moment ce Marte guvernează Berbecul, iar Venus zodia Taur. Cei doi se potrivesc pentru că Marte vrea să domine, iar Venus vrea să fie dominat. Cu toate acestea, Berbecul nu este cea mai fidelă zodie, iar acest lucru va interveni în relaţia lor, accentuând diferenţele importante, precum părerile despre monogamie şi loialitate, potrivit elle.ro.

Horoscop săptămâna 17-24 februarie 2020. O zodie câştigă bani din plin, alta ia decizii drastice

Gemeni şi Balanţă
Gemenii şi Balanţele se simt foarte bine una în prezenţa celeilalte, însă au anumite diferenţe care le vor pune piedică în relaţie. Gemenii detestă angajamentul, ceea ce este complet opus Balanţei, iar acest lucru poate crea tensiune şi tendinţa de a se îndepărta reciproc.

Top trei cele mai norocoase zodii. Ele vor obţine totul în plan amoros şi financiar

Rac şi Capricorn
Racului îi place să fie fermecat de Capricorn, acesta fiind un adevărat gentleman, iar Capricornul este atras de senzualitatea Racului. Cu toate acestea, Capricornul nu ştie că Racul poate deveni foarte uşor plictisit în relaţie. Acest lucru se întâmplă, în special, din cauză că Racul nu este satisfăcut sexual de Capricorn.