Enrique Iglesias vine la Cluj

 
Cântăreţul va concerta pe 29 octombrie la Cluj. Fanii artistului vor avea ocazia să îi asculte live toate hiturile carierei. Au trecut 17 ani de când Enrique Iglesias a concertat în România, prima dată.
 
 
În urmă cu 3 ani, Enrique Iglesias a concertat în Bucureşti, la Romexpo. Acum revine în România, dar la Cluj. Fanii sunt încântaţi şi deja şi-au achizitionat bilete. Artistul vine în România cu turneul "All The Hits Live".
 
Fanii care vor să îl vadă şi să îl asculte live vor avea ocazia să audă piese celebre ca "I'm a Freak", "Heartbeat", "Duele el Corazón", "Bailamos", "El Perdedor", "Tonight (I'm Lovin' You)", "Súbeme la Radio", "Hero", "El Perdón" şi "Bailando".
 

Enrique Iglesias, cele mai multe hituri

Cântăreţul a fost desemnat artistul cu cele mai multe hituri in Hot Latin Songs. În perioada decembrie 1995 - ianuarie 2018, 27 de piese de-ale lui au fost în top Billboard. Guinness World Records a validat hitul "Bailando" drept cea mai lungă staţionare în top Hot Latin Songs. Piesa lui a fost pe primul loc, timp de 42 de săptămâni. 
 
 
Enrique Iglesias are 43 de ani. A primit titulatura de ”Reele muzicii latino-pop”. A vândut 170 milioane de albume şi singleuri în peste 20 ani de carieră. Are 150 de single-uri pe primul loc în top Billboard, 6 premii Grammy, 10 World Music Awards şi 6 trofee MTV, informeaza infomusic.ro.