Află cum se comportă fiecare zodie în pat!

1 73320 original jpg jpeg

Semnele zodiacale pot dezvălui preferinţele fiecărei persoane în materie de sex. Pentru experienţe sexuale de neuitat, află cum se comportă fiecare zodie în pat.

Berbec

O persoană născută în zodia Berbec nu este adepta momentelor romantice. În schimb,adoră momentele intime condimentate şi pasionale. Acest semn zodiacal nu ar spune «nu» experienţelor sexuale în locuri mai puţin obişnuite. 

Taur

Nativul născut în zodia Taur preferă să savureze orice moment intim. Îii plac mişcările lente,dar intense şi nu s-ar plictisi dacă ar repeta aceleaşi mişcări de mai multe ori.

Gemeni

Geamănul este un semn zodiacal care este stimulat sexual dacă este incitat la nivel psihic decât fizic. Unui Geamăn îi place să vorbească despre sex în timpul actului sexual,însă are un comportament destul de schimbător,motiv pentru care trebuie să-l prinzi în momentele lui bune.

Rac

Racul este unul dintre cele mai emoţionale semne zodiacale. Dacă vrei să ajungi pe culmile plăcerii alături de un Rac,fă-l să se simtă iubit. Fii romantică,senzuală şi seducătoare şi vei vedea cum va cădea la picioarele tale.

Leu

Nativul născut în zodia Leu îi place să experimenteze lucruri noi când vine vorba de viaţa intimă. Dintre toate semnele zodiacale,Leul este cel mai bun din punct de vedere sexual. Tot ce are nevoie este puţină atenţie.

Fecioară

De obicei,Fecioarele sunt tandre şi romantice. De obicei,acest semn zodical aşteaptă perfecţiunea,atât de la el,cât şi de la persoana cu care împarte momentele intime.

Balanţă

Unei Balanţe îi place să experimenteze şi să facă pe plac. Acest semn zodiacal iese adesea din zona lui de confort doar pentru a-i face pe plac partenerului. În timpul actului sexual,o Balanţă preferă pasiunea şi romantismul,în detrimentul vulgarităţii.

Scorpion

Nativul născut în zodia Scorpion este extrem de pasional şi adoră să domine. Când vine vorba de persoana cu care împărtăşeşte astfel de momente,Scorpionul este foarte selectiv.

Săgetător

Unui Săgetător îi place libertatea şi adoră să experimenteze lucruri noi. Nu are limite în pat şi nu spune «nu» experienţelor sexuale care implică persoane necunoscute.

Capricorn

Capricornul este un semn zodiacal căruia îi place să savureze momentele intime. Nu este adeptul sexului pe fugă şi nici nu se aventurează când vine vorba să experimenteze lucruri mai puţin comune.

Vărsător

Nativul născut în zodia Vărsător este o fire intelectuală,ceea ce înseamnă că spune «da» unei experienţe sexuale dacă este stimulat din punct de vedere mental. Acest nativ încearcă lucruri noi,doar dacă i se par interesante. Şi dacă la începutul actului sexual îi place să fie pasional şi tandru,de îndată ce focul pasiunii se înteţeşte,şi el devine vulcanic.

Peşti

De obicei,acest semn zodiacal se lasă condus de instinct. Se bucură de momentele intime,însă,în acelaşi timp,este foarte raţional şi are maturitatea necesară unei relaţii. În timpul actului sexual,nu este greu să-ţi dai seama care este următoarea lui mişcare.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg