Cucereşte-l în funcţie de zodie!

1 71039 original jpg jpeg

Legile atracţiei sunt complicate şi de multe ori, oricât de mult am încerca, ni se pare că nu stăpânim arta seducţiei aşa cum ne-am dori. Astrele îţi dezvăluie cum trebuie să acţionezi!

Berbec

Sunt de obicei persoane independente,cu spirit de aventură şi care nu suportă discuţiile anoste. Pentru a cuceri o astfel de persoană trebuie să-i afli pasiunile şi să încerci să începi discuţii pe teme palpitante pentru el. Bineînţeles,nu ar strica şi o mică documentare la început,în caz contrar,va fi cam greu să menţii conversaţia.

Taur

O fire liniştită,nativul născut în taur va fi greu de cucerit dacă alegi să acţionezi invitându-l într-un club sau o drumeţie montană. Alege ceva mai apropiat obiceiurilor lor cotidiene,precum o plimbare în parc sau o ieşire la film. De asemenea,încearcă să descoperi ce pasiuni comune aveţi,iar discuţiile să fie axate în jurul acestora.

Gemeni

Va fi greu să cucereşti o persoană născută în această zodie dacă nu ai o sclipire de inteligenţă. Au tendinţa să-i pună la încercare pe interlocutorii lor prin intrebări care pun la încercare logica şi cunoştinţele generale. Sunt persoane pretenţioase,aşa că nu ar strica să fii la curent cu noutăţile din diverse domenii

Rac

Sunt unii dintre cei mai căutaţi parteneri deoarece sunt fideli şi implicaţi în relaţii. Pentru ei sentimentele şi demonstraţiile de afecţiune primează,aşa că nu fii zgârcită când vine vorba să-i arăţi cât de important este pentru tine.

Leu

Adoră să fie complimentat,chiar şi atunci când nu este cazul,iar din acest motiv să te întâlneşti cu un nativ din această zodie poate fi o provocare. Vor să fie mereu în centrul atenţiei,aşa că dacă vrei să-l cucereşti renunţă la individualism şi pune-l pe el pe primul plan.

Citeşte şi:

Partenerul ideal în funcţie de zodia ta

Află care este destinul tău în dragoste

Fecioară

Sunt greu de abordat deoarece par persoane reci. Defapt  este greu să le câştigi încrederea,cei născuţi în această zodie având tendinţa  de a judeca persoanele înainte de a hotărî dacă merită sau  nu să vorbească cu cineva. Nu caută parteneri impulsivi,iar pentru a-l seduce trebuie să fii foarte sigură pe tine şi să stăpâneşti arta conversaţiei.

Balanţă

Cei mai mulţi dintre cei născuţi sub semnul acestui astru sunt persoane sociale,cu foarte mulţi prieteni şi care adoră distracţia. Dacă eşti o persoană mai retrasă,îţi va fi greu să seduci o balanţă. Totuşi,poţi aborda subiecte precum locul de muncă,idealuri,stil de viaţă şi pasiuni.

Scorpion

Persoane intuitive,scorpionii îşi dau seama repede când cineva se preface doar pentru a-i impresiona. Comportă-te natural şi-ţi va fi mai uşor să-l cucereşti. De asemenea,apreciază persoanele cu opinii proprii,chiar dacă contravin cu ale lor.

Săgetător

Au aventura în sânge şi nu te vor refuza niciodată dacă le propui să plecaţi împreună într-o expediţie sau într-un concediu. Vorbeşte-le despre locurile unde ai fost,obiectivele pe care le-ai vizitat sau experienţele unice pe care le-ai trăit,iar bătălia este câştigată pe jumătate.

Capricorn

Fire calmă,sfioasă dar şi ambiţioasă,nativul din această zodie este cunoscut pentru spiritul său familist. Ai răbdare cu el,demonstrază-i că eşti o persoană de încredere şi că meriţi să fii partenera lui,iar dacă va vedea că treci toate testele,cu siguranţă îţi va fi fidel pe viaţă.

Vărsător

Sunt persoane amuzante,deştepte şi sociabile,care se fac mereu plăcute prin comportamnetul lor natural. Pentru a-l cuceri trebuie să ai răbdare cu el şi în nici într-un caz să nu-i faci scene de gelozie,deoarece ei apreciază prietenia şi vor fi mereu gata să-i ajute pe cei dragi. Pune accentul pe comunicare,deoarece pentru ei acest aspect primează în faţa celui fizic.

Peşti

Firi şarmante,peştii au o inteligenţă neconvenţională care te va lua prin surprindere dacă nu eşti familiarizat cu nativii din această zodie. Apreciază persoanele cu iniţiativă şi cele care pot susţine o conversaţie pe teme diverse. Adoră persoanele cu un simţ dezvoltat al umorului şi au nevoie lăngă ei de cineva care să-i facă să se simtă protejaţi.



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg