Partenerul ideal, în funcţie de zodia ta

1 65820 original jpg jpeg

Deşi îl cauţi de ceva vreme, sufletul tău pereche se lasă aşteptat. Poate nu ai căutat unde trebuie sau doar ai avut ghinion până acum. Nu te descuraja, alesul tău poate fi mai aprope decât crezi!

Berbec

Eşti o fire puternică şi independentă,aşa că ai nevoie de un bărbat asemănător ţie, nu de cineva care să te întrebe constant ce trebuie să facă. Îţi poţi da seama de la prima întâlnire dacă cel de lângă tine este capabil să ia decizii sau dacă are nevoie de părerea mamei. Acceptă invitaţiile la petreceri sau la evenimente de firmă şi vei găsi cu siguranţă un băiat care să se încadreze în cerinţele tale.

Taur

Familia este pe primul plan  pentru tine şi nu ai sta niciodată lângă un bărbat care ar dori să iasă la o terasă cu prietenii decât să petreacă timpul alături de copiii săi în parc. Nu ar strica să vezi ce mai fac vechii tăi prieteni din copilărie sau chiar copii prietenilor de familie,despre care părinţii tăi ţi-au povestit de când te ştii,chiar dacă nu ai ajuns să-i cunoşti personal niciodată.

Gemeni

Nu visezi la bărbatul perfect,dar ţi-ai dori să întâlneşti pe cineva cu care să te înţelegi şi care să te iubească aşa cum eşti. Mergi la aniversările prietenilor sau îi poţi ruga chiar pe ei să te prezinte cuiva. Nici nu ştii care dintre prietenii tăi poate juca rolul de Cupidon.

Rac

Te-ai gândit vreodată că ţi-ai putea întâlni alesul inimii la un târg auto sau la o expoziţie de motociclete? Este cazul să mergi la acest gen de evenimente sau la oricare altul care implică multă adrenalină,deoarece la acestea vin doar cei dornici de aventură,aşa cum eşti şi tu.

Leu

Îţi plac călătoriile,lectura şi florile şi vrei să ai pe cineva alături care să împărtăşească aceleaşi pasiuni. Nu e chiar aşa de greu de găsit precum crezi. Mergi la târgurile pentru vacanţe,la lansările de carte sau la expoziţiile florale.

Fecioară

În contradicţie cu numele zodiei,nu eşti o persoană sfiosă. Nu sta şi aştepta să fii cucerită. Dacă îţi place un băiat,acţionează! Poate asta şi asteaptă el de la tine,să ai iniţiativă.

Balanţă

Eşti o persoană echilibrată,care ştie cum să balanseze familia şi cariera. Marea iubire poate apărea în timpul unei plimbări în parc sau la chiar în timpul unei sesiuni de shopping.

Scorpion

Eşti o femeie de succes,cariera ta este în plină ascensiune dar îţi doreşti să cunoşti pe cineva cu care să împarţi bucuriile şi tristeţile vieţii. Partenerul trebuie să fie o persoană cu aceeaşi dorinţă de reuşită ca şi tine,de aceea este bine să-l cauţi la întâlnirile de afaceri,la conferinţe sau la restaurantele frecventate de oameni de afaceri.

Săgetător

Eşti o persoană curioasă şi care se plictiseşte repede. Este complicat să întâlneşti un bărbat care să ţină pasul cu tine şi din acest motiv este bine să-l cauţi la vernisaje,expoziţii,târguri sau alte evenimente menite să stârnească interesul publicului.

Capricorn

Jumătatea ta te caută şi ea,aşa că fii atentă la cum se uită bărbaţii după tine. Îl poţi întâlni în timpul ieşirii în oraş cu prietenele,în concediu sau chiar în drum spre serviciu.

Vărsător

Eşti o persoană sufletistă,careia nu îi place să vadă cum cei din jurul ei suferă,iar din acest motiv de implici în cauza celor care nu se pot apăra singuri. ONG-urile,asociaţiile de protecţie a animalelor sau conferinţele de profil sunt medii ideale pentru a găsi pe cineva.

Peşti

Eşti o persoană mai visătoare,dar asta nu înseamnă că fugi de responsabilităţi. Îl poţi întâlni pe acel cineva la un film,la un concert sau la o expoziţie de fotografii.

Citeşte şi:

Sedu-l în funcţie de zodie

Zodia trădează felul în care flirtezi



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg