Probleme în căsătorie, în funcţie de zodie

1 58118 original jpg jpeg

Nicio căsătorie nu este perfectă, dar probleme care vor apărea pe parcursul acesteia diferă de la o persoană la alta şi sunt influenţate de semnul zodiacal. Iată cu ce probleme s-ar putea să te confrunţi.

Berbec

Nativele din această zodie vor avea în general o căsătorie fericită,deoarece sunt persoane echlilibrate,care-şi vor alege partenerii în funcţie de compatibilitate,având grijă să fie persoane de încredere pe care se vor putea baza în orice situaţie. Singurele probleme cu care s-ar putea să te confrunţi pe parcursul anilor sunt cele cauzate de lipsa banilor. Unele investiţii,precum şi un stil de viaţă costisitor,te vor face să ajungi uneori la fundul sacului. Din acest motiv nu ar strica să fii mai cumpătată în ceea ce priveşte cheltuielile.

Taur

Fiind o persoană extrem de sociabilă,înconjurată de prieteni,vei fi pusă uneori în situaţii care vor putea stârni gelozia soţului. Chiar dacă el are încredere în tine,asta nu înseamnă că nu este bărbat şi că va fi atins de săgeţile răutăcioase ale unor cunoştinţe care vor pune sub semnul întrebării comportamentul tău.

Gemeni

Eşti o persoană extrem de muncitoare,care-şi doreşte să reuşească în viaţă şi să aibă o carieră de succes. Ai grijă însă să nu-ţi neglijezi familia. Este bine într-adevăr să ai o situaţie financiară stabilă,însă merită să-ţi sacrifici timpul petrecut cufamiliapentru a reuşi acest lucru? Ia în calcul că anii pierduţi nu vor putea fi recuperaţi şi fiecare moment al copilului tău este unic. Nici soţul nu va fi fericit că va ajunge pe planul secund,aşa că să nu te miri dacă va căuta afecţiune în altă parte.

Rac

Provocarea cea mai mare a căsătoriei voastre va fi distanţa. Este posibil ca partenerul de viaţă să primească şansa unei promovări departe de căminul conjugal,fie în alt oraş,sau chiar peste graniţele ţării. Vei fi pusă astfel în situaţia de a alege. Rămâi acasă şi începeţi o relaţie la distanţă sau renunţi la tot şi pleci după el,deoarece ştii că el este sufletul tău pereche.

Leu

Leoaicele sunt persoane cu un caracter puternic,independente care nu obişnuiesc să dea explicaţii pentru hotărârile pe care le iau. Ei bine,într-o relaţie este bine să te sfătuieşti cu cel care-ţi este alături şi să luaţi o decizie care să întrunească cerinţele amândurora. Soţul tău nu va fi încântat să afle că ai luat anumite decizii şi în numele lui şi acum l-ai pus în faţa faptului împlinit.

Fecioară

În timp ce tu eşti mai cumpătată din fire şi-ţi place să ştii că ai economii,soţul tău este exact opusul tău. Iubeşte distracţia şi stilul de viaţă extravagant şi merge pe premisa ai o singură viaţă şi merită trăită.Din acest motiv s-ar putea să aveţi destul de des discuţii în contradictoriu. Pentru ca criza să nu se accentueze este bine să găsiţi o soluţie de mijloc,în care ambii din voi să învăţaţi să faceţi compromisuri.

Balanţă

Nu accepţi prea bine criticile celor din jur,deoarece ai încredere în judecata ta şi eşti convinsă că ai mereu dreptate. Pentru a te scuti de probleme mai mari pe care le-ai putea avea,soţul tău va încerca să-ţi atragă atenţia atunci când vei greşi. Nu te grăbi să-l contrazici,analizează mai bine situaţia,ascultă-i părerea şi vei vedea că el îţi vrea numai binele. Dacă-i vei da mereu o replică usturătoare,nu vei face decât să-ţi creezi probleme în căsnicie.

Scorpion

Familia este o parte importantă din viaţa oricărei persoane,iar atunci când te căsătoreşti,socrii vin la pachet. Şi cum mamele cred că ştiu mereu cei mai bine pentru copii lor,nu vor ezita să vă dea sfaturi care uneori vor fi opuse cu ceea ce-şi doreşte unul dintre voi. Iar de aici probleme nu vor ezita să apară.

Săgetător

Dacă atunci când te-ai căsătorit îl iubeai la nebunie,acum simţi că dragostea pentru el s-a mai stins din cauza rutinei. Însă,înainte să de gândeşti la soluţii radicale,cum ar fi despărţirea,ia în calcul că el este aceeaşi persoană de care te-ai îndrăgostit. Trebuie doar să-i acorzi o şansă şi să vă redescoperiţi unul pe altul.

Capricorn

Dacă în cazul Berbecilor,bărbaţii erau cei mai geloşi din fire,în cazul Capricornului situaţia este exact invers. Tu eşti cea care nu suportă ca o femei să se apropie de partenerul tău. Poate la începul soţul tău va fi încântat de gelozia ta,pe care o va lua ca un semn că-l iubeşti extrem de mult,dar după o vreme gelozia va deveni o problemă,iar scenele tale nu vor mai fi privite cu amuzament.

Vărsător

Lipsa timpului va fi cea care va crea probleme căsătoriei voastre. Amândoi aveţi un stil de viaţă agitat,cu locuri de muncă solicitante care vă răpesc cea mai mare parte din timp,inclusiv sfârşiturile de săptămână.  Astfel,ajungeţi să vă vedeţi doar seara şi încet încet vă veţi îndepărta unul de altul. Când simţiţi acest pericol ar trebui să vă puneţi relaţia pe primul plan,deoarece un partener de viaţă care să vă iubească necondiţionat este greu de găsit.

Peşti

Astrele v-au înzestrat cu darul de a visa şi de a avea idealuri înalte. Însă,nu în toate cazurile acest lucru este posibil. Renunţaţi să mai visaţi la o relaţie perfectă şi concentraţi-vă pe cea prezentă. Fiecare din noi are defecte,dar este important să învăţaţi să le acceptaţi şi să vă contruiţi o relaţie durabilă în care să fiţi cât mai fericite.

Citeşte şi:

Află din vise viitorul cuplului vostru

10 secrete ale cuplurilor fericite



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg