Top 5 zodii infidele alături de care nu este bine să ai o relatie

1 71059 original jpg jpeg

Foarte puţini sunt cei care rămân liniari în sentimente şi comportament pe tot parcursul unei relaţii. Unii se schimbă în bine, alţii în rău şi foarte rău- aceasta fiind cauza certurilor sau în cazuri excepţionale, a divorţurilor.

Astrele şi Planetele ne influenţează comportamentul când vine vorba de partenerul de viaţă şi nu numai. În cele ce urmează vom vedea împreună care sunt cele 5 zodii care nu se dau la o parte când vine vorba de înşelat şi cum acţionează acestea.

1.         Săgetător

Nativul acestei zodii este mereu înclinat înspre distracţii,nou,extravaganţă. Urăşte monotonia şi va căuta mereu o persoană care-l poate stimula din toate punctele de vedere. În momentul în care îşi ia angajamentul faţă de un partener de sex opus,se aşteaptă că aceasta să facă şi imposibilul dacă este necesar pentru binele lui. Chiar şi aşa,cu toate strădaniile,asta nu înseamnă că nu va ceda în faţă unei femei care-l va provoca la o partida incendiară de amor.

2.         Vărsător

Vărsătorul poate zbura din floare-n floare fără că tu măcar să te gândeşti la asta. Îşi ascunde urmele foarte bine şi chiar dacă se întâmplă nefericirea să fie prins,va găsi motive puerile sau poate chiar te va părăsi zâmbind,dacă nu-i accepţi toate nebuniile. Este o persoană care se plictiseşte foarte repede şi dacă nu-şi găseşte balanţa în relaţia actuală,se va simţi nevoit să-şi caute toate cele necesare înafara acesteia,cu diferiţi necunoscuţi care-i stârnesc imaginaţia.

Citeste articolul complet pe YVE.ro



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg