Top 8 cele mai geloase zodii

1 66500 original jpg jpeg

Gelozia este o problemă pentru foarte mulţi dintre oameni. Probabil că este unul dintre puţinele sentimente care ne macină pe interior şi este foarte greu de suportat. Unii reuşesc, totuşi, să facă faţă acestor impulsuri, dar alţii se lasă purtaţi de val şi ajung să spună sau să facă lucruri pe care le regretă.

Toate aceste atitudini depind şi de zodie.

1.    Scorpion

Cea mai geloasă zodie pare a fi Scorpionul. Poate fi foarte uşor sedus şi se lasă atras de tot felul de femei. Nu te lăsa însă păcălită. El te va face să crezi că îl controlezi,dar,de fapt,el îţi permite să faci acest lucru. Nu încerca să îl faci gelos şi nu te juca pentru că el are un al şaselea simţ care îl face să îşi dea seama ce fel de joc încerci. Încrederea adevărată este un punct foarte greu de atins la această zodie. El este îngrijorat,uşor speriat să nu te piardă şi acest lucru îl face vulnerabil.

2.    Rac

A doua zodie care îşi manifestă gelozia este Racul. Ei se aprind foarte uşor,dar se manifestă cu o figură serioasă. Devin tăcuţi şi orice persoană îşi poate da seama că sunt nervoşi sau iritaţi. Dacă vorbeşti despre un alt tip în faţa lor,se vor holba la tine sau îşi vor lua o atitudine de inabordabili. Nu are curajul să reacţioneze în vreun fel,dar fierbe pe dinăuntru.

Citeste mai mult pe YVE.ro



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg