Zodia lui îţi „spune” ce apetit sexual are

1 73320 original jpg jpeg

Tandreţea, îndrăzneala şi anumite fantezii te pot ajuta să-ţi înţelegi mai bine persoana de lângă tine. Descoperă care sunt plăcerile sexuale ale partenerului tău, în funcţie de zodie.

Berbec

Sigur pe sine şi extrem de activ,Berbecul ia mereu atitudine în pat. Îi place să domine,uitând,de cele mai multe ori de preludiu. Este dispus să facă o noapte albă pentru a se simţi bine alături de partener. Schimbările îl excită cel mai mult,de aceea,îl încântă ideea de a încerca mereu noi poziţii sexuale.

Taur

În general,cei născuţi în zodia Taur sunt firi gurmande. Aşadar,dacă vrei să-l satisfaci,oferă-i mai întâi o cină romantică,apoi treci uşor la acţiune. Pentru el,actul sexual în sine nu semnifică nimic dacă nu este precedat de preludiu. Ba mai mult decât atât,satisfacţia partenerul este mult mai importantă decât propria plăcere.

Gemeni

Firi active,Gemenii adoră să comunice în timpul actului sexual. De asemenea,îi excită ideea de jocuri erotice şi de a descoperi mereu plăceri noi. Ai grijă să-i stârneşti mereu curiozitatea pentru a-i îndepărta orice gând de a pleca de lângă tine!

Rac

Poate cel mai sensibil semn zodiacal,Racii pun accent pe latura emoţională. În pat,  ei se implică foarte mult cu sufletul,corpul fiind doar o completare a sentimentelor. Racii adoră partenerii îndrăzneţi,care ştiu exact ce vor,dar care se implică la fel de mult în relaţie ca şi ei.

Leu

Rege zodiacal,Leul este mereu în căutare de laude. Aşadar,lasă-l să te domine,iar apoi apreciază-i „munca”. Orice poziţie sexuală îl excită,mai ales dacă el este cel care stăpâneşte situaţia.

Fecioară

La fel ca şi Gemenii,Fecioarele sunt firi comunicative. Ei îşi doresc,mai întâi de toate,să-şi cunoască partenerul,apoi să-l seducă în pat. Le place să domine,dar în acelaşi timp să-şi satisfacă şi partenerul.

Balanţă

Persoanele născute sub acest semn zodiacal adoră luxul. De aceea,orice ţinută elegantă şi o lenjerie sexy îl va excita. De multe ori,îi place să fie dominat,de aceea,preia controlul şi lasă-l să te privească în toată splendoarea.

Scorpion

Maeştri în arta seducţiei,Scorpionii sunt misterioşi şi extrem de inventivi în pat. Înainte de a trece la acţiune,preferă preludiul îndelungat. Le place să fie cuceritori şi să-şi satisfacă toate fanteziile.

Săgetător

Spontaneitatea şi curiozitatea îl caracterizează pe Săgetător. De aceea,preferă un partener lipsit de inhibiţii,care să-i spună exact ce-şi doreşte în pat pentru a-i satisface toate plăcerile. Niciodată nu te va refuza atunci când îi vei propune o partidă de amor deoarece sunt înnebuniţi după această activitate.

Capricorn

Chiar dacă la început poate părea timid,Capricornul devine dezinvolt atunci când începe să-şi cunoască partenerul. Iniţial,poţi domina tu relaţia,iar după aceea te va răsplăti doar cu satisfacţii. Pasional din fire,îi place să fie iubit şi răsfaţat.

Vărsător

Inventivi şi mereu în căutarea ineditului,pe Vărsători îi incită experienţele sexuale neobişnuite. De exemplu,o partidă de sex în locuri publice sau poziţiile ieşite din comun îi caracterizează  cel mai bine. Cu toate acestea,au momente când au nevoie de pauze şi simt nevoia să fie lăsaţi singuri.

Peşti

Cu o imaginaţie foarte bogată,Peştii sunt fascinaţi de propunerile indecente pentru că în felul acesta îşi pot satisface fanteziile sexuale. Le place să fie dominaţi,dar şi micile jocuri în pat sunt pe placul lor.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg