Ce sport te ajută să slăbeşti, în funcţie de zodie

1 67123 original jpg jpeg

Ai început să ţii cură de slăbire şi ca să dai mai repede jos kilogramele în exces te gândeşti să-ţi faci abonament la sala de fitness? O să-ţi spun ce sport să faci, că să scapi de grăsimea acumulată la sfârşit de an.

Pentru că depinde şi de metabolism,dar şi de stilul de viaţă avut de fiecare,cura de slăbire dă rezultate mai bune la unele persoane şi mai puţin bune la altele. Luând în considerare caracteristicile în funcţie de zodie,astrologii au făcut o listă cu activităţi pe care le poţi practica pentru a slăbi.

Berbec

Nativii din această zodie sunt activi,impulsivi şi sunt adepţii antrenamentelor cu exerciţii intense. Se plictisesc uşor,de aceea lor li se recomandă pentru a slăbi uşor sporturi,precum ciclism,spinning şi tenis.

Taur

Sunt mai comozi nativii născuţi în această zodie şi adesea sunt diagnosticaţi cu sedentarism. Antrenamentele intense nu sunt pentru ei,pentru că obosesc repede,dar joggingul,grădinăritul,cursurile de dansuri zumba şi step sunt ideale pentru a „topi“ kilogramele.

Gemeni

Pentru că gemenii sunt foarte socialibili şi le place să-şi facă mulţi prieteni,cel mai bine le priesc sporturile în grup. Spinning,jogging,badminton,kangoo jumps,toate sunt activităţi care îi pot ajuta pe gemeni să slăbească.

Rac

Nativul în rac are nevoie de reguli,de un program de exerciţii bine stabilit şi va încerca să nu iasă din schemă. I se potrivesc activităţile fizice,precum yoga şi pilates,yogilates,pentru că Luna,cea care guvernează această zodie,îl cam supune unor modificări de natură psihică pe toată durata lunii. Aşa că un sport care îl poate ajuta să se regăsească în timp ce pierde în greutate este ideal.

Leu

Pentru că vor să fie mereu în centrul atenţiei,lei au grijă de silueta lor,prin urmare vor face tot ce le stă în putinţă ca să aibă un fizic de invidiat. Li se potrivesc sporturile,precum golful,dar şi aerobicul. Nu stau departe nici de activităţile care presupun forţă fizică,şi bine fac.

Fecioară

Le place să facă sport după un program îndelung gândit şi cu rezultate bune în timp. Altfel,nu sunt motivate să-şi lucreze musculatura. Activităţile precum este pilates şi yoga le aduce echilibru emoţional şi fizic.

Balanţă

Ca şi gemenii,balanţele au nevoie de un partener cu care să împărtăşescă eforturile pe care le fac pentru a slăbi. Pentru că nu se pot abţine de la mâncarea bună,aceste native au nevoie de toată ambiţia pentru a putea respecta programele de exerciţii fizice. Tenisul,badmintonul şi dansurile,cum sunt cele populare sau de societate,sunt ideale pentru nativele care vor să slăbească rapid.

Scorpion

Le place competitivitatea,aşa că dacă vor să piardă în greutate pot alege să facă orice sport care implică activitate cu mulţi concurenţi. Spinning,maraton şi aerobicul în apă pot fi activităţi numai bune pentru dat kilogramele jos,în cazul scorpionilor.

Săgetător

Aventurieri cum sunt săgetătorii,atunci când vor să-şi sculpteze silueta pot încerca drumeţiile lungi,escaladatul munţilor şi schiatul. Echitaţia este o altă formă de activitate potrivită pentru ei.

Capricorn

Pentru că vor să fie siguri de reuşita lor în tot ceea ce fac,capricornii vor apela la serviciile oferite de un instructor specilist în slăbirea sănătoasă şi cât mai rapidă.

Vărsător

Nativilor din această zodie le plac noutăţile în tot ceea ce îi înconjoară,iar sportul nu face excepţie. Ca să nu se plictisească pe parcurs,vărsătorii au nevoie de activităţi antrenante,cum sunt orele de spinning,cursurile de arte marţiale,maratoanele şi cursurile de dansuri sportive.

Peşti

De obicei,nativii în peşti au structură corporală mai fragilă,însă au tendinţa să aleagă,când fac sport,activităţi care presupune efort fizic intens. Yoga şi pilates,dar şi aerobic în apă sunt ideale pentru ei,dacă îşi propun să slăbească. De asemenea,orele de zumba sunt perfecte pentru a-şi modela silueta.



Recente

ten frumos jpg
Britney Spears  jpg
Courteney Cox si Matthew Perry  jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour  foto   Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii  Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg