Ce te face mai atractivă în funcţie de zodie

1 69522 original jpg jpeg

Fiecare semn zodiacal se bucură de anumite lucruri care-l face mai atractiv. În plus, acestea sunt punctele forte pentru fiecare zodie atunci când vine vorba de atragerea unui partener.

Berbec

În dragoste,ca şi în muncă,ai tendinţa de a nu fi la fel de sociabilă. Adevărata ta calitate magnetică vine de la partea cea mai vulnerabilă a ta. Încerci să joci la marginile tale de confort în sectorul vulnerabilităţii şi relaţiile vor creşte numeric. În plus,partenerul tău va dori să-i dai mai des dovezi de încredere.  

  

Taur

Guvernat de Venus,tu ştii cum să te bucuri încă de la început de o relaţie. Senzualitatea este domeniul tău şi înţelegi pe deplin puterea de atingere. Fiind un semn de pământ,te asiguri că îi oferi partenerului cee ce are nevoie,iar odată ce temelia dragostei este pusă,te bucuri de ea la maximum,stabilind chiar o viaţă împreună.

Gemeni

Puterea creierului este cea care decide de cele mai multe ori atunci când vine vorba despre o relaţie. Cu toate că provocarea intelectuală este esenţială,toată dragostea nu poate exista în minte. De aceea,eşti provocată să te dezgheţi în faţa sentimentelor şi să construieşti o conexiune emoţională. Menţine un echilibru a inimii şi a minţii.

Rac

Odată ce te simţi în siguranţă,calităţile în dragoste vor apărea. Pentru tine,sentimentele comune sunt bazele iubirii şi raportul emoţional,care sunt pe primul loc. Nevoile partenerului sunt diferite de ale tale,astfel că ai nevoie de timp pentru a le cunoaşte,pentru a vă sprijini reciproc în viaţă. Gesturile,îmbrăţişările şi amintirile de familie vorbesc pentru tine.

Leu

Fiind condus de Soare,centrul sistemului solar şi soarele,prosperă atunci când este elementul central al atenţiei. Tu eşti partenera cea mai loială şi generoasă. Eşti o persoană afectuoasă,cu gusturi,dar poţi reduce toate acestea atunci când trebuie. Trebuie să păstrezi mereu flacăra aprinsă în sufletul partenerului.

Fecioară

Eşti în căutarea partenerului perfect pentru că şi tu eşti o persoană ordonată şi perfectă. În plus,cauţi o persoană care să te completeze,să te aprecieze. În mod ideal,partenerul va aduce o astfel de luminozitate şi bucurie în viaţa ta. Va fi cel care va lăsa romantismul să se dezvolte la foc mic,la fel ca în filmele vechi.

Balanţă

Semnul prezidează căsătorie,astfel că în mod natural vei depune mult efort ca partenerul să te simtă specială. Tu eşti regina pe care orice bărbat visează s-o aibă alături într-o noapte romantică. În plus,lecţia ta în dragoste este de a te valorifica şi de a te gândi mai mult la tine. Frumuseţea şi romantismul ar trebui să aibă prioritate în relaţie.

Scorpion

Pentru tine iubirea tinde să fie totul sau nimic. Iubeşti profund şi poţi fi destul de iertătoare,chiar dacă te simţi nedreptăţită. Fiind un semn de apă,emoţiile sunt intense şi vor fi mereu prezente în relaţie,unde dragostea devine muza de petrecere a timpului,fiind una dintre zodiile care iubesc sincer şi dedicat.

Săgetător

Tu eşti o persoană care gândeşte liber şi are un spirit liber,astfel că partenerul trebuie să-ţi ofere un spaţiu amplu. Ideal pentru tine este partenerul căruia îi plac aventurile. Ca semn de foc,pasiunile tale sunt puternice şi ai un apetit mare pentru încercarea de lucruri noi.

Capricorn

Eşti semnul de eleganţă naturală şi bună-cuviinţă. Cu Saturn ca conducător planetar,planificarea pentru viitor vine în mod natural,aşa că investeşti timp doar în cineva,dacă vezi că există un potenţial de longevitate.

Vărsător

Ca semnul zodiacal cel mai non-tradiţional,iubirea din viaţa ta nu e pe primul loc. Tu şi partenerul începeţi prin a fi buni prieteni,care au interese comune. Odată ce relaţia se dezvoltă,va avea nevoie de o doză sănătoasă de autonomie. În plus,împreună vă veţi construi propriul regat neconvenţional.

Peşti

Eşti o persoană cunoscută pentru sensibilitatea şi capacitatea de a iubi fără limite. Fiind mai puţin materialistă,poţi oferi o valoare mai mare pe calitatea timpului petrecut şi sentimentului de conexiune profund. În plus,partenerul va da dovadă de onestitate,îngrijire şi va fi un bun ascultător.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg