Zodia îţi spune ce animal de casă preferi

1 47986 original jpg jpeg

Stai pe gânduri şi nu ştii ce animal de companie ai putea alege, astfel încât să se împace cu personalitatea ta? Să vedem împreună ce spun astrele despre ce ţi s-ar potrivi mai bine!

Berbec – Peştii

La cât eşti de ocupată,cu greu vei găsi timp să ai grijă de un animal. Aşa că acesta trebuie să fie independent,să se comporte bine şi să fie curat,ca să nu-ţi dea prea multă bătaie de cap. Ţi se potrivesc peştii,dar şi un hamster sau un căţel rasa grayhound.Taur – Broasca ţestoasă

Eşti foarte ataşată de animale şi îţi place compania lor. De aceea,îţi va fi greu să alegi un animal şi te vei orienta spre unul mic şi simpatic. În tot cazul,acesta trebuie să fie şi ascultător. Ţi se potriveşte foarte bine o broscuţă ţestoasă.

Ai nevoie de un animal care să fie alături de tine tot timpul. Pentru că îţi place compania constantă,un câine fidel este alegerea potrivită pentru tine. Vesel şi destul de mic încât să te poată însoţi peste tot,căţelul în rasa Bichon este alegerea potrivită pentru tine.

Dacă eşti născută sub semnul zodiacal rac cu siguranţă ai nevoie de multă tandreţe. De aceea te vei orienta către un animal de casă drăgăstos,sentimental,intuitiv şi cu o memorie de invidiat,asemeni căţelul din rasa Labrador,care se va ataşa foarte repede.

În ciuda aparenţei de persoană orgolioasă,cu multă personalitate,leoaică fiind ascunzi o mare nevoie de iubire. Norvegianul de pădure,o pisică inteligentă,activă,independentă,afectuoasă şi jucăuşă poate fi unul dintre animalele care se potrivesc personalităţii tale.

Eşti o persoană meticuloasă,iar animalul perfect nu trebuie să dea mari dureri de cap şi să te scoată din ritmul zilnic. În general,respingi ideea de a avea un animal de companie care face multă dezordine,iar hamsterul poate fi alegerea perfectă,fiind de felul lui şi puţin distant.

Balanţă – Peştii exotici

Fiind guvernată de planeta Venus,zodia balanţei are nativi îndrăgostiţi de tot ce e frumos. Dacă te numeri prin ei,atunci,peştii exotici în nuanţe de roz,trandafiriu,albastru,turcoaz,unele dintre culorile tale favorite,te vor încânta prin mişcările lor şi vor crea un colţ al armoniei şi echilibrului în casa ta.

Deşi poţi fi printre puţinii care iubesc şerpii sau alte reptile,ţi s-ar potrivi şi o pisică din rasa Abisiniană,despre care se spune că ar fi descendentă a pisicilor sacre din Egipt. Simbolizează senzualitatea şi ezotericul şi te va cuceri prin agilitatea,inteligenţa şi afecţiunea ei.

Independentă şi iubitoare de călătorii,adori mişcarea în aer liber,prin urmare şi animalele de companie care pot ţine pasul cu tine. Spiritul tău liber se potriveşte perfect cu acela al rasei canine Samoied. În ciuda faptului că responsabilităţile te incomodează,te ataşezi foarte repede de un astfel de animal care îţi permite să evadezi din cotidian.

Capricorn-Papagalul

Având o fire interiorizată şi puţin sociabilă,preferi un animal de companie care să nu-ţi ceară prea multă atenţie. Păsările viu colorate precum cele din speciile de papagali peruşi,nimfe,Micul Alexandru,te vor înveseli cu trilurile lor,fără să te deranjeze prea mult.

Prietenoasă cum eşti tu nu te vei simţi bine decât în compania celui mai bun tovarăş al omului,căţelul. Este exact ce-ţi trebuie:un prieten care să te iubească necondiţionat,aşa cum îi iubeşti şi tu pe apropiaţii tăi. Iar rasele de talie mică,cele mai jucăuşe,te vor binedispune cu siguranţă.

Pentru tine cel mai potrivit animal de companie este cel care nu necesită prea mult prezenţa stăpânului. Deşi eşti foarte drăgăstoasă,uiţi câteodată să acorzi atenţie animăluţului tău de companie. Persana,calmă,deloc sufocantă,nu este atât de curioasă precum alte rase şi nici nu doreşte să cerceteze tot apartamentul.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg