Ce dezvăluie visele erotice?

1 46781 original jpg jpeg

Visele erotice nu duc lipsă de scenarii incitante: momente intime cu actori celebri, săruturi fierbinţi cu şeful sau flirt cu un bărbat necunoscut. Oare ce se ascunde în spatele lor? Iată câteva răspunsuri!

Pe aceeaşi temă:

Ghiceşte oamenii după forma buzelor

Citeşte bărbaţii după zodie

Visele nocturne cu tentă sexuală explică uneori realitatea într-un mod surprinzător. Oricât ar fi de îndrăzneţe,ele reprezintă un mod eficient de a te cunoaşte. Învaţă să decodezi aceste fantasme şi să interpretezi simbolurile lor tainice.Şeful te poate face să te simţi atractivă

Inconştientul îţi vorbeşte într-o „limbă” proprie,care uneori ţi se pare imposibil de descifrat. Totuşi,cu puţină răbdare,poţi afla lucruri noi de-spre preferinţele tale,pe care le ţii ascunse în viaţa de zi cu zi.

De exemplu,dacă visezi că te săruţi cu şeful tău,nu înseamnă neapărat că ţi-ai dori să se întâmple acest lucru în realitate.

Astfel de fantasme trădează dorinţe ascunse de afirmare în faţa superiorilor de la locul de muncă. Semnificaţia ar putea fi legată şi de unele frustrări sexuale pe care le ai în viaţa reală sau de o confirmare din partea şefului că nu-ţi lipseşte puterea de seducţie.

În alte cazuri,şeful poate avea anumite trăsături de caracter care îi lipsesc partenerului tău. Iar dacă nu este vorba despre o atracţie pe care o reprimi,iar viaţa ta sexuală este satisfăcătoare,poate fi un semn că eşti pasionată de muncă sau că stai prea mult timp la serviciu. Câteva clipe de relaxare,dedicate numai ţie,vor „rezolva” problema.

Înţelesul viselor tale erotice poate fi tălmăcit în contextul temerilor,speranţelor şi al aşteptărilor pe care le ai de la viaţă. Unul dintre cele mai întâlnite vise care te poate face să te simţi dorită şi atrăgătoare este cel în care eşti „distribuită” în scene „fierbinţi” alături de un actor celebru.

Acest vis erotic poate să-ţi dea de gândit asupra experienţelor tale sexuale care se „clatină” sau îţi îndreaptă atenţia către un statut social superior,la care aspiri în tăcere.

În cazul în care visul tău te duce cu gândul la faptul că viaţa de cuplu trece printr-un impas,este cazul ca,împreună cu partenerul,să te foloseşti de câteva „artificii” pentru a trezi pasiunea în relaţie.

Totul,de la un zâmbet provocator până la cel mai neînsemnat gest cu tentă sexuală pe care îl primeşti din partea unui necunoscut în vis,ascunde o semnificaţie aparte.

Dacă pe tărâmul viselor ai flirtat cu un bărbat misterios,necunoscut,este semn că nu poţi identifica o persoană care să te înţeleagă dincolo de cuvinte.

Îţi doreşti pe cineva în faţa căruia să-ţi deschizi sufletul fără inhibiţii. Inconştientul îţi arată că-i bine să cheltuieşti timp concentrându-te asupra nevoilor tale sexuale.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg