Ce prevestesc visele despre vreme: ploaia, apa, norii, curcubeul?

1 69754 original jpg jpeg

Fenomenele meteo apar foarte des în vis. Fie că sunt doar un „element de decor”, fie că „intră în acţiune”, ele poartă un mesaj distinct. Iată ce prevestesc visele despre vreme şi ce înseamnă când visezi ploaie, valuri, nori, apă, fulgere sau curcubeu.

Dacă în viaţa reală o ploaie torenţială nu este decât un fenomen meteo care-ţi strică dispoziţia,în vis ea prevesteşte noroc.

Iar atunci când visezi ceaţă,este semn că te aşteaptă o perioadă calmă şi liniştită. Cât despre prezicerile celorlalte fenomene meteo,să le descoperim mai departe.  

Ce prevestesc visele despre vreme - Ce înseamnă când visezi ploaie cu grindină…

…trebuie să ştii că tu sau un apropiat veţi pierde ceva. Mai poate semnifica şi piedici în ceea ce vrei să faci.

Dacă auzi picăturile de ploaie,urmează să te împaci cu cineva. Iar dacă visezi că te-a udat ploaia,nu-ţi fie teamă!

Se anunţă o perioadă armonioasă,iar pentru celibatare este un semn că ursitul este aproape. Dacă visezi că te uiţi la ploaie torenţială de la geam,vei avea noroc la bani:o moştenire sau un câştig la Loto.

Ce prevestesc visele despre vreme - Ce înseamnă când visezi curcubeu

…bucurie,fiindcă înseamnă speranţă,succes,fericire! De obicei,un astfel de vis apare în special când traversezi o perioadă grea din viaţa ta,anunţând un nou început.

Ce înseamnă când visezi apă

…care pătrunde în casa ta,înseamnă că treci printr-o perioadă stresantă şi te temi că nu mai poţi face faţă grijilor şi responsabilităţilor.

Cu multă răbdare,vei reuşi să treci peste toate necazurile. Apa cu noroi care-ţi apare în vis înseamnă că vei afla cât de curând o veste neplăcută.

Ce prevestesc visele despre vreme - Ce înseamnă când visezi valurile calme

…că trebuie să iei o decizie importantă. Te vei consulta cu mai multe persoane,iar în final vei alege cea mai bună cale.

Dacă valurile din visul tău lovesc ţărmul mării,înseamnă că vei fi apreciată la serviciu. Acest vis mai poate prevesti şi o perioadă armonioasă în viaţa de cuplu.

Ce înseamnă când visezi nori albi

…să te pregăteşti pentru o surpriză plăcută din partea persoanei iubite. Totodată,mai poate însemna şi că vei primi o veste bună sau o călătorie.

Norii negri, de furtună, te avertizează: poate fi vorba despre cineva bolnav sau poţi fi tu cea care va avea unele zile mai triste.

Ce prevestesc visele despre vreme - Ce înseamnă când îţi apare ninsoarea

…vei primi o sumă consistentă de bani sau un cadou. Cum zăpada este simbolul dorinţelor,dacă visezi troiene înseamnă că se vor realiza curând,iar dacă în visul tău apare o furtună de zăpadă,vei face o nouă cucerire sau,dacă eşti într-o relaţie,partenerul va fi tandru şi iubitor. Fulgii răzleţi vestesc zile în care vei fi nemulţumită şi uşor de rănit.

Ce înseamnă când visezi furtună

…te pregăteşte pentru evenimente neprevăzute. Nu vor fi neapărat neplăcute,dar îţi vor da viaţa peste cap. Dacă visezi că eşti la adăpost,atunci va urma o perioadă lipsită de griji.

Ce prevestesc visele despre vreme - Ce înseamnă când visezi arşiţă

…fii pregătită pentru o ceartă trecătoare,fie cu partenerul,fie cu şeful. Totodată,visul te poate avertiza să nu iei decizii pripite.

Ce înseamnă când visezi fulgere

...este semn bun, căci anunţă moment de veselie alături de persoanele dragi. Dacă este însoţit şi de tunete,atunci este posibil să-ţi schimbi locul de muncă sau să ai o realizare în familie.

Ce înseamnă visele despre vreme - Ce înseamnă când visezi vânt

…sub formă de adiere uşoară, înseamnă trădare, fie din partea prietenilor, a rudelor sau chiar a soţului.

Dacă visezi un vânt puternic, care te ia pe sus, aşteaptă-te la o reuşită. În tradiţia persană, vântul este întotdeauna un aducător de noroc.

Ce înseamnă când viseză ceaţă deasă

…înseamnă că eşti sigură pe tine şi că vei avea succes în orice ţi-ai propus. Este un moment bun să te apuci de proiecte sau să faci o călătorie.

Ce faci ca să visezi frumos!

Dacă dormi într-o cameră cu miros de flori, atunci visele tale vor fi mult mai frumoase! Este concluzia unei echipe de cercetători de la Spitalul Universitar din Mannheim, Germania. La cercetare au participat mai multe femei, cu vârsta între 20 şi 30 de ani, care au dormit ,timp de 30 de nopţi, în camere odorizate cu diferite arome (atât plăcute, cât şi neplăcute).

La finalizarea studiului, rezultatele au dovedit că femeile care au dormit în camera cu mirosuri pe care nu le agreau au visat urât şi au avut chiar şi coşmaruri. În schimb, femeile care au mirosit arome de flori au avut vise plăcute. Cel mai frumos au visat persoanele care au dormit în camera cu trandafiri.

Ştiai că…

…o persoană are aproximativ 1.460 de

în decursul unui an?

…în general, femeile însărcinate îşi amintesc mult mai bine visele, din cauza schimbărilor hormonale?



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg