Adela Popescu, cadou de la iubit o vacanţă la Roma

1 57526 original jpg jpeg

Adela Popescu, interpreta Ralucăi din serialul „Pariu cu viaţa" şi-a serbat cea de-a 25 aniversare la Roma, alături de iubitul ei, Radu Vâlcan.

Minivacanţa la Roma a fost un cadou din partea lui Radu,de care Adela Popescu s-a bucurat din plin. „Cadoul lui Radu  pentru mine  fost unul neaşteptat. Am petrecut 4 zile superbe la Roma,ne-am bucurat de străduţe boeme,încărcate de istorie,am mâncat la colţ de stradă,am gustat din clătite imense pe scările din Piazza di Spagna,am bătut la pas toate străduţele. A fost pentru prima dată de când merg la Roma când nu mi-am propus o anume destinaţie. Ieşeam din cameră şi o luam la pas până seara târziu”,mărturiseşte Adela.

Pe 8 octombrie,când a împlinit 25 de ani,Adela a avut parte de o zi plină de surprize. „Dimineaţa am luat micul dejun la o terasă de pe stradă,am băut un cappuccino delicios,ne-am plimbat apoi ore bune şi ne-am întâlnit,din pură întâmplare,cu un coleg din echipa de filmare de la „Pariu cu viaţa” care se afla la Roma,de ziua lui. Ne-a sunat să ne spună că este acolo şi am constatat că era la o distanţă de două mese de noi. Mi s-a părut o mare coincidenţă”,spune Adela.

Cei doi amorezi n-au ratat o vizită la Fontana di Trevi. „Ne-am pus câte o dorinţă,dar o ţinem secretă până se va împlini. Am prins o vreme excelentă,am băut cafea dimineaţa,seara ne uita Dumnezeu la câte o terasă cu o sticlă de vin în faţă şi cu forforta turiştilor din jurul nostru. Am mâncat pâine cu ulei de măsline şi prosciutto. Am avut o zi de naştere perfectă”,a conchis Adela.

       



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg